Online Cursus ActiveCampaign

Online Cursus ActiveCampaign

Prijs: €123,14

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Je krijgt door deze cursus te kopen een jaar lang toegang tot deze én honderden andere online cursussen. Voor €99 (incl btw) kun je een jaar lang zo veel online cursussen volgen als je wilt (en kunt). Leer nieuwe dingen op het gebied van design, multimedia, marketing, gezondheid en nog veel meer!

ActiveCampaign is een van de meest gebruikte e-mailmarketing tools voor marketing automation. In deze Nederlandstalige training (met de nieuwe 2018 menu navigatie van ActiveCampaign) leer je om je eigen e-mailmarketing automation op te zetten.

De meest recente LITE versie van ActiveCampaign:
In deze training gebruiken we de LITE versie van ActiveCampaign. Dit is de versie zonder CRM maar mét alle benodigdheden om campagnes (nieuwsbrieven) te verzenden en een complete e-mailmarketing automation (salesfunnels) op te zetten. De LITE versie is vanaf ongeveer 10 euro per maand te krijgen op de site van ActiveCampaign. Maak je nog geen gebruik van ActiveCampaign? Geen probleem! Ik laat je ook zien op welke manier je een proef account kunt aanmaken.

Dit ga je leren in deze uitgebreide online cursus ActiveCampaign:
In meer dan 50 videos laat ik je alle instellingen van ActiveCampaign zien. Aan het eind van deze training ben jij een echte ActiveCampaign Pro! Je kunt eigen lijsten maken en beheren, werken met TAGS, triggers en acties. Ook leer je een eigen automatische campagne opzetten. Daarnaast krijg je ook meer inzicht in de rapporten, zodat je ook écht weet wat het effect van een campagne is.

Dit krijg je in de online cursus E-mailmarketing Automation met ActiveCampaign:

  • Leer de basisinstellingen van ActiveCampaign
  • Hoe je jouw account moet inrichten, formulieren kunt gebruiken en contacten importeert
  • Maak automatische campagnes en automatiseer jouw marketing
  • Onbeperkt toegang, 24/7 en alles zo vaak terug volgen als dat jij wilt
  • Volledig Nederlandstalig, les van een ervaren marketeer

Online Cursus ActiveCampaign

Prijs: €123,14

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest