Microsoft Office 365

Microsoft Office 365

Prijs: €595,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Microsoft Office 365 is het online kantoor van Microsoft. Of je nu vergadert in Microsoft Teams, je mail beheert in Outlook of gebruik maakt van andere applicaties (apps) als OneDrive, OneNote, Outlook, Word, Excel of SharePoint. Het kan onine en zeer goed samen gaan mits je de mogelijkheden kent. Daar gaat deze training je bij helpen. Na het volgen van deze Office 365 training heb je kennis gemaakt met de verschillende applicaties van Microsoft Office 365 en ben je beter in staat de kracht van de afzondelijke applicaties te benutten. Maar ben je zeker ook bekend hoe de applicaties elkaar versterken. Het synergie effect!

Doelgroep

De Office 365 training is geschikt voor gebruikers van het Office 365 pakket, die de meest voor de hand liggende mogelijkheden willen leren kennen en gebruiken.

Programma

Wat is Microsoft Office 365?

Welke applicaties zijn er allemaal beschikbaar?

OneDrive: persoonlijke online opslagruimte

SharePoint: het samenwerkingsplatform

Teams: laagdrempelig samenwerken

Skype: digitale gesprekken en vergaderingen

OneNote: het digitale notitieblok

Forms: digitale formulieren maken

Sway: spectaculaire presentaties maken

Planner: planningtool voor projecten

Stream: de videostreamingdienst

Resultaat

Je bent bekend met de mogelijkheden van Microsoft Office 365. Je kan het hele jaar door zowel online als offline lekker en efficiënt werken met de apps. Waar je ook werkt. Deze training Office 365 maakt de overstap van Microsoft Office 2010 een stuk eenvoudiger en laat de verschillen zien. Zodat je doelgericht en zonder gedoe in de cloud kan werken.

Ingeborg

Microsoft Office 365

Prijs: €595,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest