SecretaresseNet Online Secretaresse Magazine

Welkom op het beste en leukste Online Secretaresse Magazine van Nederland.

secretaresse magazineJe vindt hier gerelateerde informatie over secretaresse opleidingen en over vacatures. Lees ook de columns van diverse experts in het vakgebied.

Met SecretaresseNet willen we graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van managementondersteuners in Nederland en België.

Wij zijn onafhankelijk. Speciaal voor jou dus!

Secretaresse Opleidingen

Het aanbod van secretaresse opleidingen is enorm. Hoe vind je nu een passende opleiding? Je kunt je heel gemakkelijk hier oriënteren. Vergelijk de cursussen eens op inhoud, prijs en niveau. Wil je meer weten over een cursus of opleiding? Vraag dan meteen gratis een brochure aan. Zo maak jij een weloverwogen keuze en blijf je bij in het vakgebied.

Secretaresse Vacatures

Ben je op zoek naar een secretariële functie? Bekijk dan ons overzicht met secretaresse vacatures.

Tip: Staat er onverhoopt geen passende vacature voor je bij? Lees dan onze blogs eens. Deze staan vol met tips om jouw droombaan te vinden.

Wil je nu al wat tips ontvangen? Bekijk dan ook regelmatig je tijdlijn op LinkedIn eens. Veel werkgevers verspreiden hun vacatures als eerste via een status update. Bekijk ook andere Social Media eens, bijvoorbeeld Twitter en Facebook. Zoek bijvoorbeeld eens op #vacatures.

Ook op andere vacaturesites kun je jouw droombaan vinden. En last, but not least: informeer ook eens bij een gespecialiseerd recruitment bureau. Er zijn (vooral grote) werkgevers, die uitsluitend via een dergelijk bureau werken.

Secretaresse Columns

Bijblijven in je vakgebied? Onze experts schrijven wekelijks leuke en handige artikelen met heel veel tips en trucks. Ook een gratis abonnement? Je kunt jezelf aanmelden op de homepage (aan de rechterkant).

Adverteren

Hebben wij dezelfde doelgroep? Wij bieden u natuurlijk de mogelijkheid om te adverteren op deze website om zo uw organisatie, dienst en/ of product bij secretaresses onder de aandacht te brengen.

Informeer bij Ingeborg Lentjes (06) 461 490 31 eens naar de commerciële mogelijkheden. Graag tot snel!