Assertiviteit

Assertiviteit

Deze cursus wordt beoordeeld met een 8.9

Prijs: €425,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Assertiviteit

Volg Nederlands best beoordeelde open training Assertiviteit bij Tijdwinst.com en leer meer dan alleen je zelfvertrouwen vergroten en opkomen voor jezelf.

Vind jij het ook zo lastig om:

 • tegen collega’s te zeggen wat je vindt
 • voor je mening uit te komen? 
 • feedback te geven geven? 
 • ben je soms verlegen
 • je eigen grenzen aan te geven? 
 • soms arrogant of bazig gevonden te worden? 
 • je zelf uit te drukken en lig je daarom regelmatig in de clinch met anderen? 
 • gezien te worden?
 • wil jij ook aardig gevonden worden en ga je hierdoor geregeld over je eigen grenzen heen? 
 • wil je graag leren krachtiger of milder over te komen? 

Schrijf je dan nu in voor onze 1-daagse open training Assertiviteit van Tijdwinst.com en leer alles wat je nodig hebt om beter voor jezelf op te komen, duidelijk je grenzen aan te geven en je zelfvertrouwen te vergroten. 

Onze open trainingen worden op diverse locaties in Nederland gegeven bij startdata en locaties kun je de meest actuele data en locaties van onze training Assertiviteit terugvinden. 

 • Tip: dit populaire programma Assertiviteit van Tijdwinst.com is ook beschikbaar op in company basis om samen met je collega’s te volgen bij jullie op locatie.

Inhoud 1-daags programma

Wij geloven dat meerdaagse trainingen niet vanzelfsprekend méér effect hebben. Daarom vraagt onze training niet meer van jouw tijd dan nodig is. Je leert binnen 1 dag de meest actuele technieken op het gebied van assertiviteit. 

Dit is wat onze training assertiviteit je in de praktijk oplevert, je leert er;

 • duidelijk en zeker kunnen optreden in gesprekken, vergaderingen en presentaties. Je bent je bewust van hoe je op anderen overkomt.
 • je zelfvertrouwen vergroten en zelfverzekerder overkomen op je omgeving. Je weet je mening duidelijk te formuleren waardoor je gehoord wordt.
 • duidelijk aangeven wat je (niet) wilt, waardoor je hoofd aan het einde van de dag niet langer zo vol met drukke gedachten.
 • vaker te zeggen wat je wilt, wat je vindt en wat je voelt, wat de samenwerking met je collega’s en baas ten goede komt.
 • je communicatie en samenwerking naar een volgend niveau brengen, waardoor je je relaties gezond houdt en meer rendement uit je dagelijkse communicatie haalt.
 • beter omgaan met het krijgen van kritiek. Je kunt tot de kern van de kritiek komen en er op een constructieve manier mee omgaan.
 • het verschil tussen sub-assertief gedrag, assertief gedrag en agressief gedrag en het effect dat ze hebben op de mensen om je heen.
 • de regels van feedback geven in de praktijk toepassen waardoor je jezelf tot een aangename en constructieve gesprekspartner maakt.

Aanpak

Binnen 1 dag leer je in onze open training zoveel mogelijk actuele en praktische technieken op het gebied van assertiviteit die je direct kunt toepassen zodat jij je zekerder voelt, meer rust uitstraalt, duidelijker overkomt en plezier in je werk te kunnen ervaren.

Nadat jij je ingeschreven hebt ontvang je een definitieve bevestiging van je inschrijving. Daarnaast ontvang je voorafgaand aan de training een uitnodiging met daarin onze intake en alle voorbereidende informatie over de trainingsdag zelf. 

Follow up

Wat je natuurlijk wilt voorkomen is dat de training weinig verandert aan je dagelijkse praktijk en dat je deelname aan de open training blijft bij een inspirerende dag. Vaak ontstaan er bij de implementatie van de technieken nog een aantal vragen daarmee willen we je zo goed mogelijk verder helpen dit hoort bij onze gratis nazorg. Neem daarom na afloop gerust contact op met de trainer en je wordt verder geholpen met je vraag. 

Je hele leven up-to-date

Uit eigen ervaring weten we dat assertief zijn een levenslang leerproces is. Zeker wanneer je eigen ontwikkeling ook niet stilstaat. Daarom nemen wij onze taak en jouw investering heel serieus: we bieden je gratis onbeperkte follow-up aan na deelname aan onze 1-daagse training.

Regelmatig horen we van onze cursisten dat ze de training na het een tijdje het liefst nog een keer zouden volgen. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat ze de informatie op willen frissen maar soms ook omdat ze hun vaardigheden verder willen verbeteren. Om hier gehoor aan te geven mag iedereen die onze training al een keer volgde deelnemen opnieuw deelnemen tegen kostprijs. 

We noemen dit een opfrisdeelname en je mag hier zo vaak gebruik van maken als je wilt. Ook als je switcht van werkgever. 

Nederlands best beoordeelde training assertiviteit!

Tijdwinst.com is in 2020 voor de vierde keer uitgeroepen tot ‘Beste Opleider van Nederland’ in de categorie persoonlijke effectiviteit. Je volgt dus niet zomaar een training assertiviteit, maar de best beoordeelde met de meeste tevreden deelnemers!

Met een klein team van gespecialiseerde en bevlogen experts verzorgen wij jaarlijks vele trainingen assertiviteit. De trainingen van Tijwinst.com worden op Springest beoordeeld met een gemiddelde van 8.6 basis van meer dan 4.000 échte ervaringen. Daarnaast zijn wij geaccrediteerd door diverse beroepsorganisaties. Neem voor meer informatie over het verkrijgen van PE-punten contact met ons op. 

Assertiviteit

Deze cursus wordt beoordeeld met een 8.9

Prijs: €425,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest