Kennisplatform voor de Secretaresse en Support Professional

Welkom op het kennisplatform voor de Secretaresse en Support Professional. Wij zijn een onafhankelijk platform dat is opgezet, speciaal voor ambitieuze professionals op het gebied van managementondersteuning. Al ruim 15 jaar delen wij met veel plezier alle kennis die we we de afgelopen jaren hebben verzameld.

Ben jij een ambitieuze ondersteuner en wil je ook graag bijblijven in je vakgebied? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Wij mailen je dan wekelijks – vaak op de maandagen – handige tips & trucs over opleidingen, secretaresse vacatures, Office 365, notuleren, communicatie, HR en nog veel meer.

Alle artikelen op SecretaresseNet zijn er voor jou! En je mag daar natuurlijk gebruik van maken. Houd alleen wel even rekening met het auteursrecht.

Heb je een interessant artikel gevonden en wil je dat overnemen op je website of blog, dan mag dat maar doe dat dan wel even met bronvermelding EN met een werkend URL naar ons terug.

Lees ook columns van experts

Wil jij ook graag bijblijven in je vakgebied? Diverse experts uit ons vakgebied delen hun bijdragen regelmatig in onze nieuwsbrief. De columns zijn erg leuk om te lezen en ook nog eens heel erg handig. Zo blijf jij bij in je vakgebied!

Wil jij een gratis abonnement op onze nieuwsbrief ? Je kunt jezelf hier aanmelden.

Opleidingen, speciaal voor de Secretaresse en Support Professional

Het aanbod van secretariële opleidingen is enorm. Hoe vind je nu een passende opleiding? Oriënteer je op SecretaresseNet en vergelijk de cursussen op inhoud, prijs en niveau.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer weten over een cursus of opleiding? Vraag dan meteen een gratis brochure aan.

Op zoek naar een passende vacature?

Ben je op zoek naar een nieuwe baan?
Bekijk dan ook het overzicht met secretaresse vacatures eens.

Adverteren in onze nieuwsbrief?

Hebben wij dezelfde doelgroep? Gaaf! Wij bieden je de mogelijkheid om te adverteren op onze website om zo je organisatie, dienst en/ of product bij de doelgroep onder de aandacht te brengen.

Informeer bij Ingeborg Pardon – Lentjes voor de commerciële mogelijkheden. Een e-mail sturen mag via info@secretaressenet.nl

Samenwerkingspartner

Maak ook kennis met SupportNet.nl| speciaal voor de ambitieuze Support Professional. De meeste bijdragen worden eveneens geschreven door Ingeborg Pardon – Lentjes, de oprichtster van SecretaresseNet en nu dus ook van SupportNet.nl.