Nieuwsbrief

De SecretaresseNet nieuwsbrief staat boordevol handige tips en artikelen, speciaal voor de ambitieuze Secretaresse en Support Professional.

Wekelijks bespreken we de nieuwste ontwikkelingen en trends uit ons vakgebied. En altijd met heel veel handige, praktische tips over bijvoorbeeld slim werken met het Microsoft Office 365 pakket. Denk hierbij aan programma’s die wij als ondersteuner veel gebruiken, zoals Teams, Outlook, Word en Excel.

Daarnaast delen we hier ook veel tips over notuleren, spelling en grammatica, evenementen organisatie, zakelijke correspondentie (Engelse, Duitse en Franse taaltips) en HR zaken.

We versturen onze nieuwsbrief enkel en alleen naar lezers die hier zelf om hebben gevraagd. Wij kopen en verkopen dus nooit adressen.

 

Wil jij een onze nieuwsbrief ook gratis ontvangen?
Meld je dan hieronder snel aan.

Cursusoverzicht

Op zoek naar een secretaresse opleiding, cursus of training? Bekijk dan ook ons volledige cursusoverzicht. Vergelijk de cursussen op inhoud, prijs en niveau. En vraag bij interesse heel gemakkelijk een gratis brochure aan.

Secretaresse vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Bekijk dan ook het vacature overzicht eens.

Ben jij Support Professional en wil jij ook graag een bijdrage leveren aan ons e-zine? Mail dan met Ingeborg Pardon – Lentjes via info@secreteressenet.nl. We horen graag jouw inbreng!

Adverteren in onze nieuwsbrief?

Behoort de secretaresse / managementondersteuner tot uw doelgroep? Wij bieden u de mogelijkheid om te adverteren op deze site om zo uw organisatie, dienst en/ of product bij hen onder de aandacht te brengen. Stuur een e-mail naar info@secretaressenet.nl en wij mailen u de mediakit.

SecretaresseNet nieuwsbrief