Brieven schrijven en e-mailen in het Engels

Brieven schrijven en e-mailen in het Engels

Deze cursus wordt beoordeeld met een 10.0

Prijs: €295,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Twijfel je aan jezelf als je in het Engels moet corresponderen? In dat geval helpt deze online cursus je om de meest voor de hand liggende vergissingen te voorkomen.

Ook al komen het Spaans en Chinees hoe langer hoe meer op, Engels zal nog wel een tijdje de voertaal blijven voor communicatie over de grenzen heen.

Doel van de cursus

In de online cursus ‘Brieven schrijven en e-mailen in het Engels’ leer je wat de Engelse gewoonten zijn met betrekking tot correspondentie, zowel formeel als informeel. 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van vaste briefonderdelen (begin, adressering, aanhef, afsluiting)
  • Toepassen tips voor het controleren van spelling en grammatica
  • Kennis van gewenste brieflengte
  • Kennis van beleefdheidscode
  • Kennis van veelgebruikte formuleringen
  • Toepassen tips voor het schrijven van een informele brief

Duur en studiebelasting

De e-learning ‘Brieven schrijven en e-mailen in het Engels’ duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die op zoek is naar nuttige aanwijzingen om zijn of haar vaardigheden te verbeteren met het oog op corresponderen in het Engels.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Presenteren, Formuleren en rapporteren.

Lesmaterialen

De cursus ‘Brieven schrijven en e-mailen in het Engels’ bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Samenvatting, Leerjournaal, Engelse titulatuur, Aanbevolen aanpak.

Toetsing

De online cursus ‘Brieven schrijven en e-mailen in het Engels’ wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Brieven schrijven en e-mailen in het Engels

Deze cursus wordt beoordeeld met een 10.0

Prijs: €295,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest