Workshop Organiseren van Evenementen

Workshop Organiseren van Evenementen

Prijs: €399,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Wil jij leren een succesvol evenement te organiseren? Wil je weten welke zaken er allemaal komen kijken bij het organiseren van een evenement en wil je weten hoe je een evenementendraaiboek samenstelt? Tijdens deze workshop leer je de belangrijkste taken van het organiseren van een evenement. Gedurende de workshop ben je ook zelf actief met het organiseren van een evenement door het inbrengen van eigen (werk)situaties. De workshop start met een korte uitleg over de theorie waarna de theorie toegepast gaat worden in diverse praktijksituaties. Na afloop van deze workshop beschik jij over basiskennis van het organiseren van evenementen.

Doelgroep

Deze workshop is ontwikkeld voor iedereen die wil leren een evenement te organiseren.     

Leerwijze

Bij Bootcamp Academy Holland geef jij een flinke boost aan je kennis en ervaring, binnen het door jou gekozen vakgebied. Binnen een relatief kort tijdsbestek volg jij een volledige opleiding. Zo heb je geen langdurige op langlopende trajecten meer waar je veel tijd aan besteedt.

Voorbereiding

Het is raadzaam om je vooraf in het onderwerp te verdiepen, zodat je tijdens workshop de tijd optimaal kunt benutten om beschikbare theorie en je eigen praktijkvoorbeelden te kunnen opnemen. Ook is het belangrijk vooraf je persoonlijke leerdoelen te bepalen zodat je deze mee kunt nemen naar de workshop.

Diploma

Na actieve deelname aan deze workshop, ontvang je het officiële certificaat digitaal.

Workshop Organiseren van Evenementen

Prijs: €399,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest