Microsoft Teams

Microsoft Teams

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.8

Prijs: €389,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Optimaal samenwerken in Microsoft (Office) 365 doe je met Microsoft Teams. Microsoft Teams is een geavanceerde manier van online samenwerken voor de teams van vandaag. In deze training maak je kennis met de centrale hub voor teamwerk binnen Microsoft (Office) 365.

In de Microsoft Teams training ontdek je wat de applicatie voor jouw team, afdeling of projectgroep kan betekenen. Bij het gebruik van de applicatie staan communicatie, samenwerking en kennisdeling centraal. Je kunt contact met collega’s leggen via de chatfunctie en de (video)belmogelijkheid. Daarnaast is het mogelijk om online vergaderingen te organiseren, waarin je gebruik kunt maken van een breed scala aan vergadermiddelen. Microsoft Teams is eenvoudig in gebruik: in een handomdraai voer je gesprekken en werk je samen in documenten. Als onderdeel van Microsoft (Office) 365 koppel je de applicatie moeiteloos aan andere Office applicaties, zoals OneNote en Planner.

De Microsoft Teams training is geschikt voor iedereen die in teamverband werkzaam is of moet gaan samenwerken in een team en daarvoor Microsoft Teams wil gaan inzetten. Tevens is de training geschikt voor managers die de mogelijkheden van Microsoft Teams willen ontdekken om het daarna in te zetten ter bevordering van de samenwerking binnen een organisatie.

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de Microsoft Teams training. Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? De ervaren trainingsadviseurs van ExplainiT ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

Kennismaken met Microsoft Teams

Wat is Microsoft Teams?
De werkomgeving
De zoekfunctie
Gebruik op verschillende apparaten
Personen, berichten en bestanden vinden

Chatten & (beeld)bellen

(Groeps)chatten
(Video)bellen
Documenten delen
Vermeldingen gebruiken
Voicemail instellingen
Opslaan, aanpassen en verwijderen van berichten

Teams

Aanmaken van een team
Beheren van een team
Leden toevoegen aan een team
(Privé)kanalen
Extra applicaties als tabblad toevoegen
Samenwerken in documenten
Documentbeheer in Teams & SharePoint

Vergaderingen

Een vergadering plannen via Teams & Outlook
Gestructureerd vergaderen met beeld en geluid
Vergadertools: scherm delen & gezamenlijk whiteboard
De vergadering opnemen
Breakout rooms inzetten

Aan de hand van een intakeformulier worden de persoonlijke leerdoelen in kaart gebracht voor de Microsoft Teams training. Daardoor is het voor ExplainiT mogelijk om een gedetailleerde en afgestemde training te verzorgen. Tevens is het mogelijk om bestanden en andere voorbeelden die gebruikt worden in het dagelijkse werk te integreren in de training. Hierdoor zal er een Microsoft Teams training ontstaan die nauw aansluit bij de situatie op je werkplek.

Na afloop van de Microsoft Teams training kun je zelfstandig aan de slag met Microsoft Teams. Je kent zowel de basis als de geavanceerde functionaliteiten. Daarnaast leer je om zelf een team aan te maken en deze efficiënt in te richten, audio- en videovergaderingen te organiseren, chat-conversaties te houden en de Microsoft (Office) 365-apps binnen Microsoft Teams te gebruiken. Tot slot zul je na afloop de vragen “Wat is Microsoft Teams?”, “Wat zijn de voordelen van Microsoft Teams?” en “Hoe kan ik Microsoft Teams optimaal inzetten binnen mijn eigen organisatie?” moeiteloos kunnen beantwoorden.

Als je de gehele Microsoft Teams training hebt gevolgd, ontvang je na afloop het officiële ExplainiT certificaat “Microsoft Teams”.

Ingeborg

Microsoft Teams

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.8

Prijs: €389,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest