Microsoft Teams

Microsoft Teams

Prijs: €395,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Microsoft Teams is binnen Office 365 een geavanceerde manier van online samenwerken voor de teams van vandaag. Deze dienst is van Microsoft, waarbij het mogelijk is om nog efficiënter samen te werken

Microsoft Teams maakt samenwerken, onderlinge communicatie en kennisdeling binnen teams eenvoudig. Microsoft Teams is beschikbaar op desktop, laptop, mobiel en tablet, hierdoor is het mogelijk om voor zowel intern als extern op een buitenlocatie te werken.
Tijdens de cursus Microsoft Teams komen de volgende onderwerpen aan bod:

introductie Microsoft Teams;
chatten en delen;
teams aanmaken;
zoeken;
andere applicaties en instellingen.

DoelgroepDe training is geschikt voor medewerkers die nog niet werken of effectiever willen werken met Teams. Daarnaast is de training zeer geschikt voor key-users de om de mogelijkheden te trainen ter bevordering van de samenwerking binnen een bedrijf.VoorkennisOm deel te nemen aan deze cursus is kennis van het gebruik van Internet, de computer, tablet of smartphone en de Microsoft Office-applicaties noodzakelijk.DuurDe cursus duurt een dag.GroepsgrootteDe maximale groepsgrootte bedraagt twaalf personen.CertificaatNa afloop van de training ontvangt u een certificaat.

Microsoft Teams

Prijs: €395,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest