Operationeel Management

Operationeel Management

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.7

Prijs: €7.150,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Management, Leidinggeven, Coachend leidinggeven, Delegeren, Motiveren, Situationeel Leidinggeven, Persoonlijk Leiderschap en Zelfsturing. Inclusief een persoonlijk Coachings traject!

“Prikkelend, uitdagend en errrg goed!” 

“Een toptrainer en een top coach die je uitdagen en gevoeligheden niet uit de weg gaan, omdat juist daar je leerpunten liggen!” 

“Een aanrader en een traject dat ik elke manager toewens!” 

Programma voor effectief management voor operationele managers (middle management)  uit diverse branches en bedrijven. Als operationeel manager heeft u een sleutelrol. Leer ‘het vak van leidinggevende’ in dit op de praktijk gerichte traject voor middle managers.

+ leid uw team naar betere prestaties

+ zet veranderingen effectief in gang

+ situationeel leiderschap
+ time management
+ enthousiasmeren
+ draagvlak creëren
​+ doelstellingen sneller en beter behalen

Voor wie: afdelingsmanagers, bedrijfsleiders, operationeel managers, sales managers, office managers, teamleiders, meewerkend voormannen en projectmanagers met Lef. Voor wie niet bang is de confrontatie met zichzelf en zijn/haar rol echt aan te gaan.
 
Een half jaar professionele begeleiding:

6 trainingsdagen en 5 individuele coachingsgesprekken. 

Recente review:

“Zeer goede training. Heel intensief door gering aantal deelnemers. Veel handvatten en inzichten rijker. De combinatie van de 6 training dagen met daarnaast de personal coaching maakt het een compleet verhaal in korte tijd.”

“Ik geef prettiger leiding aan mijn medewerkers en krijg doelstellingen eenvoudiger behaald. De Leergang is een training met een hoofdletter T en een trainer in hart en nieren.”

Operationeel Management

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.7

Prijs: €7.150,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest