Juridisch Secretaresse

Juridisch Secretaresse

Prijs: €799,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Als juridisch secretaresse fungeer jij als eerste aanspreekpunt van het kantoor of de afdeling. Je staat cliënten en andere betrokkenen te woord en je woont zittingen bij de rechtbank, cliënteninterviews en getuigenverklaringen bij. Verder beheer je de agenda, verwerk je juridische documenten en verzorg je vergaderruimten en –faciliteiten. Een greep uit alle werkzaamheden die komen kijken bij een afwisselende baan als juridisch secretaresse.

De cursus leert je alle vaardigheden die een juridisch secretaresse moet hebben. Zo weet je precies hoe je bedrijven en instellingen zo goed mogelijk kunt ondersteunen op juridisch gebied. Je kunt hierna  aan de slag bij onder andere een advocaten- of notarissenkantoor, rechtbank, gerechtsdeurwaarder of een juridische afdeling van een groot bedrijf.

 • Extra uitdaging
  Ben je al werkzaam als secretaresse maar wil je graag meer uitdaging in je baan? Dan kan deze thuisstudie een interessante aanvulling zijn. Door je te specialiseren op juridisch gebied gaat er een nieuwe wereld voor je open!
   
 • Zeer complete cursus
  De cursussen Juridisch medewerker en Zakelijke correspondentie Nederlands worden volledig behandeld in deze cursus. Ook komen verschillende onderdelen, zoals notuleren en kantoorpraktijk secretarieel, van de cursus Secretaresse aan bod.
   
 • Vergroot je kans op een baan
  Met het diploma juridisch secretaresse kun je aantonen dat je over de juiste juridische, secretariële en administratieve kennis en vaardigheden beschikt. Dat gaat je zeker helpen bij het vinden van een baan!

Juridisch Secretaresse

Prijs: €799,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest