Moeiteloos presenteren met impact

Moeiteloos presenteren met impact

Deze cursus wordt beoordeeld met een 10.0

Prijs: €5.970,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Wat leer je?

Tijdens deze training leer je om moeiteloos presentaties te geven vanuit ontspanning en met meer impact.

Spreken voor groepen roept bij veel mensen spanning op. Vaak neemt men dan een rol van presentator aan; een rol die voor de spreker voelt als een niet-passend jasje en die echt contact met het publiek in de weg staat. Moeiteloos presenteren houdt in spreken vanuit authenticiteit, in contact met je publiek en met een heldere boodschap waarmee je anderen weet te raken.

Tijdens de training werken we aan het vinden en inzetten van ieders persoonlijke spreekkracht. Door het toepassen van professionele presentatietechnieken kan elke deelnemer erop vertrouwen dat er na de training een stevige basis is om in alle situaties moeiteloos te presenteren.

Moeiteloos presenteren in 3 dagen:

Dag 1:

Op de eerste dag staat de deelnemer als presentator centraal. Hoe laat je de moeiteloosheid waarmee je de hele dag door spreekt ook zien in jouw presentaties. Deelnemers krijgen inzichten in hoe zij zichzelf nu neerzetten en gaan veel oefenen met presenteren vanuit contact. Ze leren hun persoonlijke kwaliteiten in te zetten en leren hoe ze beter kunnen omgaan met spanning. Daarnaast gaan de deelnemers aan de slag met ons presentatiemodel waarmee ze een heldere presentatie met een krachtige boodschap kunnen opbouwen.

Na de eerste dag krijgen deelnemers de opdracht om een korte presentatie voor te bereiden waar ze op dag 2 mee aan de slag gaan.

Dag 2:

De tweede dag staat de performance van de deelnemers centraal. Aan de hand van de voorbereide presentatie wordt vooral ‘learning by doing’ toegepast en krijgen ze veel persoonlijke feedback. Naast het toepassen van diverse presentatietechnieken (structuur, vorm, stemgebruik, houding) gaan deelnemers met storytelling aan de slag om hun presentaties persoonlijker en daarmee nog meer impactvol te maken.

Dag 3:

Dag 3 is een terugkomdag die minimaal 8 weken na dag 2 wordt ingepland. Vertrouwd worden met moeiteloos presenteren leer je door het in de praktijk volop toe te passen. In de terugkomdag worden eventuele obstakels besproken en doorbroken. Er is weer volop ruimte om te oefenen en de spreekkracht verder te verstevigen met een duurzaam resultaat. 

De maximale groepsgrootte voor de training Moeiteloos Presenteren is 6 deelnemers. Met dit aantal kunnen we de deelnemers op hun individuele ontwikkelpunten begeleiden en van persoonlijke feedback voorzien. Zo kan de training diepgaand en praktisch tegelijk zijn en borgen we kwaliteit en een maximaal leereffect.

Duur

De training bestaat uit 3 dagen. De interval tussen dag 1 en 2 is bij voorkeur 2-3 weken. Dag 3 wordt bij voorkeur 8 weken later ingepland. 

Moeiteloos presenteren met impact

Deze cursus wordt beoordeeld met een 10.0

Prijs: €5.970,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest