Training Prezi klassikaal

Training Prezi klassikaal

Prijs: €850,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Over deze training

Benieuwd hoe Prezi uw presentaties opfrist en dynamisch maakt? Hoe u uw publiek boeit met uw verhaal en visuele ondersteuning? Leer zelf creatieve presentaties maken met Prezi. Breng samenhang in uw verhaal. Start de training Prezi van BTR Trainingen.

Dit levert de training u op
Uw presentaties in Prezi zien er professioneel uit en brengen samenhang in uw verhaal. U maakt ze in een mum van tijd dankzij uw inzicht in de mogelijkheden van het programma. Tekst plaatsen, objecten invoegen, omgaan met het zoomniveau – u past het makkelijk toe. Daarnaast weet u hoe u het blanco canvas van Prezi omtovert in een frisse en onderscheidende presentatie. Zo komt uw boodschap beter over bij uw publiek.

Zo werkt uw training
Vooraf zet u voor uzelf en ons een aantal zaken op papier, waarmee we samen uw persoonlijke leerdoelen in kaart brengen. Tijdens de training gaat u vooral veel oefenen met situaties waar u in de praktijk tegenaan loopt. U werkt hiervoor met rollenspellen en gesprekken in de groep. Ook in uw eentje werkt u aan uw leerdoelen en kwaliteiten.
Aan het eind van de training schrijft u uw persoonlijke actieplan. Daarin zet u hoe en wanneer u de trainingskennis gaat gebruiken.

Wat leert u?
– wat is Prezi en hoe werken de tools?
– visie van Prezi op presenteren
– starten met Prezi: account en licenties
– mogelijkheden en toepassingen van Prezi
– Prezi maken, afspelen, printen en delen
– verhaallijn bepalen
– tekst, links, afbeeldingen en video gebruiken

De inhoud van de training Prezi passen we eventueel aan op uw organisatie en persoonlijke leerdoelen.

Training Prezi klassikaal

Prijs: €850,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest