Microsoft SharePoint klassikaal

Microsoft SharePoint klassikaal

Deze cursus wordt beoordeeld met een 10.0

Prijs: €800,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Inleiding Training SharePoint

Een training op gebied van SharePoint is interessant voor mensen die meer uit het programma willen halen en bekend willen worden met de mogelijkheden dat het programma te bieden heeft. Ben je beginner of gevorderde SharePoint gebruiker, of wil je het in de toekomst gaan gebruiken? De inhoud van de SharePoint training wordt afgestemd op jullie kennisniveau, wensen en werkproces. Wij leren je op een praktische manier wat SharePoint is, hoe het werkt en hoe je door deze kennis je productiviteit kunt verhogen.

Welke onderwerpen komen aan bod tijdens de training?

De training SharePoint kan uit verschillende onderwerpen bestaan, altijd toegespitst op jouw situatie of de organisatiebehoefte. Vanuit die behoefte stellen wij een training op maat samen. Wij geloven namelijk niet in het principe open inschrijving en werken uitsluitend met maatwerktrainingen. Hierdoor is het voor iedere deelnemer interessant op zijn of haar eigen niveau en leerbehoefte. Denk niet dat een training voor jou niet geschikt is, want we kunnen deze zo samenstellen dat jij met meer zelfvertrouwen terug de werkvloer op gaat. Onderwerpen die mogelijk aan bod komen tijdens de training SharePoint zijn:

• Wat is SharePoint?
• Hoe werkt SharePoint in Teams?
• SharePoint uitleg
• Synchroniseren met je verkenner
• SharePoint mogelijkheden
• Zoeken van documenten
• Samenwerken in documenten
• Versiegeschiedenis
• Opbouw bibliotheek
• Koppeling SharePoint met andere programma’s

Wat leer ik tijdens een SharePoint training?

Na het volgen van een training SharePoint krijg je inzicht in de mogelijkheden en functionaliteiten die het programma te bieden heeft! Je leert op een efficiënte manier te werken en weet beter hoe je samen kunt werken aan documenten. Het is daarnaast belangrijk om veilig te werken en bewust te zijn van de risico’s van online (in de Cloud) werken. Hier helpen we je ook bij! Tot slot leer je het koppelen/synchroniseren binnen meerdere programma’s.

Dit is hoe wij aan de slag gaan!

Bij BTR Trainingen staan de deelnemers centraal. Jullie leerdoelen en -behoeftes zijn de basis van iedere training die wij verzorgen. We starten met een persoonlijke intake om meer informatie te verzamelen over de precieze leervraag. Op basis daarvan kiezen we één van onze ervaren trainers die expert is op dat vakgebied. Vervolgens vindt er een kennismaking plaats tussen de trainer en de deelnemer om de inhoud van de training te bepalen. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat er een klik is tussen de trainer en de deelnemers. Alleen dan kun je het maximale in jezelf naar boven halen. Op basis van het kennismakingsgesprek schrijven wij een adviesvoorstel en gaan we data kiezen waarop de training plaats kan vinden. In hetzelfde adviesvoorstel maak je ook kennis met onze praktisch ingestelde trainers!

Wat zijn de kosten van een training SharePoint?

De kosten van onze maatwerktraining hangen volledig af van de vraag van de deelnemer. Omdat de duur en de inhoud worden aangepast op de organisatie en de wensen van de deelnemer kunnen de kosten verschillen. We schetsen daarom een kostenplaatje tijdens het adviesvoorstel, die we vrijblijvend toesturen nadat jij en de trainer een kennismakingsgesprek hebben gehad. Wil je daar nou meer over weten? We staan je graag telefonisch te woord om onze werkwijze verder toe te lichten.

Microsoft SharePoint klassikaal

Deze cursus wordt beoordeeld met een 10.0

Prijs: €800,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest