Kennisplatform voor de Secretaresse en Support Professional

Welkom op het kennisplatform voor de Secretaresse en Support Professional. Wij zijn een onafhankelijk platform dat is opgezet, speciaal voor ambitieuze professionals op het gebied van managementondersteuning. Al ruim 15 jaar delen wij met veel plezier alle kennis die we we de afgelopen jaren hebben verzameld.

De afgelopen jaren zijn de taken en verantwoordelijkheden van een secretaresse nogal veranderd. Vroeger waren zij vooral bezig met de praktische, secretariële werkzaamheden, zoals telefonie, agendabeheer, notuleren en het ontvangen van klanten. Inmiddels is voor veel werkgevers wel duidelijk geworden dat een secretaresse veel meer waarde kan toevoegen aan de organisatie. Zo is zij tegenwoordig ook bezig met werkzaamheden op het gebied van marketing, communicatie, HR en andere financiële werkzaamheden. Dit maakt dat de secretaresse voor veel managers een onmisbare sparringpartner is geworden.

Om van toegevoegde waarde te blijven is het, zeker voor ondersteuners, ook heel belangrijk om zich te blijven ontwikkelen. Dit kan bijvoorbeeld door het (jaarlijks, terugkerend) volgen van cursussen en opleidingen.

Ook kan je bijblijven in je vakgebieden door interessante artikelen te lezen in je vakgebied. Dit kan je doen door je te abonneren op onze digitale nieuwsbrief. Wij mailen je dan wekelijks – vaak op de maandagen – onze nieuwsbrief. Daarin vind je veel handige tips & trucs over bijvoorbeeld secretaresse vacatures, Office 365, notuleren, communicatie, HR en nog veel meer.

Alle artikelen op SecretaresseNet zijn er voor jou! En je mag daar natuurlijk gebruik van maken. Houd alleen wel even rekening met het auteursrecht.

Heb je een interessant artikel gevonden en wil je dat overnemen op je website of blog, dan mag dat maar doe dat dan wel even met bronvermelding EN met een werkende URL naar ons terug.

Lees ook columns van experts

Wil jij ook graag bijblijven in je vakgebied? Diverse experts uit ons vakgebied delen hun bijdragen regelmatig in onze nieuwsbrief. De columns zijn erg leuk om te lezen en ook nog eens heel erg handig. Zo blijf jij bij in je vakgebied! Wil jij ook een gratis abonnement op onze nieuwsbrief ? Je kunt jezelf hier aanmelden.

Opleidingen, speciaal voor de Secretaresse en Support Professional

Het aanbod van secretariële opleidingen is enorm. Hoe vind je nu een passende opleiding? Oriënteer je op SecretaresseNet en vergelijk de cursussen op inhoud, prijs en niveau. Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer weten over een cursus of opleiding? Vraag dan meteen een gratis brochure aan.

Op zoek naar een passende secretaresse vacature?

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Bekijk dan ook het overzicht met secretaresse vacatures eens.

Adverteren in onze nieuwsbrief?

Hebben wij dezelfde doelgroep? Gaaf! Wij bieden je de mogelijkheid om te adverteren op onze website om zo je organisatie, dienst en/ of product bij de doelgroep onder de aandacht te brengen.

Informeer bij Ingeborg Pardon – Lentjes voor de commerciële mogelijkheden. Een e-mail sturen is ook mogelijk, doe dat dan bij voorkeur via info@secretaressenet.nl

Samenwerkingspartner

Maak ook kennis met SupportNet.nl| speciaal voor de ambitieuze Support Professional. De meeste bijdragen worden eveneens geschreven door Ingeborg Pardon – Lentjes, de oprichtster van SecretaresseNet en nu dus ook van SupportNet.nl.