Facebook Training 2021 – Social Media Marketing

Facebook Training 2021 – Social Media Marketing

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.3

Prijs: €195,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Facebook Training 2021; let’s go!
Facebook, where it all started; het platform waar het in 2004 allemaal mee begon. Het platform ooit ontwikkeld door Mark Zuckerberg, voor studenten om aantekeningen en notities met elkaar te delen, groeide uit tot het grootste socialmedia platform ter wereld.
In 2019 zorgen o.a. datalekken, nepnieuws en nepadvertenties (oa bitcoins) voor een groeiend wantrouwen richting Facebook waardoor het aantal gebruikers afgenomen is. Ook de populariteit van Instagram zorgt voor een afname maar hiermee zeggen we absoluut niet dat Facebook vergane glorie is. Sterker nog er zijn namelijk nog genoeg branches die zijn/haar doelgroep op dit kanaal weten te bereiken. Want hé, Facebook telt vandaag de dag gewoon nog 2,5 miljard gebruikers. Facebook biedt zakelijk nog steeds voldoende kansen en deze training is een must, zeker wanneer je doelgroep 40 plus is.
Maar hoe bereik ik nu mijn doelgroep op Facebook? Wat zijn de functionaliteiten op dit platform? Hoe creëer ik content die aansluit bij mijn doelgroep en kan ik dezelfde strategie op Facebook hanteren als die ik op Instagram hanteer?
We vertellen het je allemaal tijdens onze Facebook Training 2020 en zorgen ervoor dat jij het maximale haalt uit jouw account.

Programma & resultaat
In de training Facebook 2020 ga je met een van onze Facebook experts aan de slag en leer je naast alle ins & outs van Facebook ook veel over de laatste trends en ontwikkelingen. De ins & outs bespreken we aan de hand van jullie eigen profielen, zowel zakelijk als privé. Jullie profielen passen we direct samen aan zodat jullie naar huis gaan met volledige geoptimaliseerde accounts.
Op basis van de laatste trends en ontwikkelingen bekijken wij hoe jullie je doelgroep nu het best kunnen bereiken. In dit gedeelte van de Facebooktraining speelt het algoritme achter Facebook een belangrijke rol. Het algoritme is een formule die bepaalt welke content de gebruiker wel en niet te zien krijgt. De gedachtegang dat wanneer wij content plaatsen en dat iedereen die ons volgt dit te zien krijgt is helaas verleden tijd.
Om toch zichtbaar te blijven voor je doelgroep moet je een ‘slimme’strategie ontwikkelen. Wij nemen jullie mee in dit proces dat bijdraagt aan het vergroten van bereik en engagement met de doelgroep. Want eerlijk is eerlijk, veel van onze klanten worstelen met deze strategie en jij bent zeker niet de enige.

Resultaat van deze Facebook Training 2021
-Je weet hoe het algoritme werkt en hoe je zorgt voor meer bereik.
-Je weet hoe je hashtags en personentags gebruikt.
-Je bent zelfstandig in staat een contentplanning te maken en je weet hoe je content moet posten.
-Je weet welke tools er beschikbaar zijn en hoe deze te gebruiken.
-Je bent op de hoogte hoe je facebook kunt inzetten voor Communitybuilding.
-Je hebt antwoorden gekregen op je specifieke vragen die je gesteld hebt tijdens de intake.
– Je weet nu hoe je met analytics kunt controleren of je gekozen strategie succesvol is geweest.

Voor wie?
Deze training is voor iedereen die zelf content wil creëren, content nuttig wil inzetten en meer resultaat wil behalen op Facebook. Je bent ondernemer, marketingmanager of communicatie professional/verantwoordelijke.

Praktische zaken
De training duurt ongeveer 3 uur
De groep bestaat maximaal uit 8 mensen (geldt niet voor incompany)
Neem een laptop mee, zo kun je ook mee doen tijdens de praktische opdrachten
In de pauze en na de training is er altijd ruimte voor vragen
Mocht je later nog vragen hebben, staat er altijd een Monkey klaar om deze te beantwoorden.

Incompany
De training kan ook gegeven worden bij jou op kantoor. Dit geeft jouw medewerkers of collega’s de mogelijkheid om sneller aan te schuiven. Ook in dat geval passen we de training aan op de wensen en behoefte die er spelen bij het bedrijf. Stuur een mail naar info@monkeysandbananas.nl met jouw wensen en behoeften en dan komen we graag een keer langs!

Het is mogelijk om via Zoom deel te nemen aan de trainingen.

Ingeborg

Facebook Training 2021 – Social Media Marketing

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.3

Prijs: €195,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest