Cursus Frans onder hypnose – 40 uur

Cursus Frans onder hypnose – 40 uur

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.7

Prijs: €3.299,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

De Franse taal leren? Geen probleem, er zijn duizenden cursussen Frans te vinden. De cursus Frans van taalschool Heart of Language is uniek dankzij:

  • De spraakmakende resultaten: onze reviews zeggen alles;
  • De onconventionele methode: geen lesboeken, geen oefeningen, geen rijtjes stampen;
  • Het leerplezier van onze cursisten: onze lessen worden zelfs ontspannend genoemd.

Ons geheim? Bij ons volg je je cursus Frans onder hypnose, of in diepe ontspanning. Wij zijn de enige taalschool in Nederland die dit aanbiedt.

Ben je nieuwsgierig, dan is onze gratis proefles iets voor jou. Tijdens de proefles ontdek je hoe het precies werkt en voelt, Frans leren onder hypnose. Boek nu je gratis proefles!

Waarom kiezen voor een taalcursus Frans bij Heart of Language?

Uniek: Frans leren onder hypnose

Geen enkele andere taalschool in Nederland biedt het aan: Franse les onder hypnose. En dat terwijl het toch de perfecte en meest logische manier van leren is, die het meest in de buurt komt van hoe je je moedertaal leerde.

Moeiteloos leren met plezier

Een cursus Frans zonder werkboeken, examens en lessen werkwoordvervoeging: dat kan zeker! Onze lessen Frans zijn leerzaam, maar ook leuk. Dankzij de hypnose gaan veel mensen hier zelfs heerlijk ontspannen de deur uit. En met extra taalkennis! Win-win.

Gratis uitproberen

‘Ik was sceptisch, maar het werkt echt!’: da’s feedback die we vaak krijgen. Ben jij ook sceptisch? Logisch: grote kans dat je nog nooit ervaren hebt hoe leren onder hypnose is. Daarom onze gratis proefles: eerst zien, dan geloven! 😉

Cursus Frans onder hypnose: spannend?

‘Hypnose, ehm… Dat klinkt spannend.’ Als jij dat nu denkt, ben je zeker niet de enige. Veel van onze cursisten weten niet goed wat ze zich moeten voorstellen bij die hypnose. Daarom leggen we je graag uit hoe wij hypnose gebruiken. En dat je eigenlijk al weet hoe het voelt. Kijk maar:

Wat is jouw hobby? En hoe voelt het als je met die hobby bezig bent? Waarschijnlijk vliegt de tijd dan voorbij. Dat komt doordat je opgaat in wat je aan het doen bent: je sluit de wereld even buiten, er is even alleen jouw hobby, en niks anders.

Dat is precies hoe een taalles onder hypnose voelt. Je bent er met je volle aandacht bij, je bent niet ‘weg’, maar toch bestaat de rest van de wereld even niet voor je. Daardoor kun je je volledig focussen op je les en neem je de lesstof uitzonderlijk goed in je op, zonder dat je je moet dwingen om je te concentreren.

Meer weten over taalles onder hypnose? We beantwoorden al je vragen op onze FAQ-pagina!

Taallessen Frans, te volgen waar en wanneer jij wilt

Een groot pluspunt van onze taallessen Frans? Je volgt ze waar en wanneer jij wilt.

  • Lessen Frans op onze taalschool. Je bent van harte welkom bij onze taalscholen in Amsterdam en Den Haag. Op die locaties staat een luie stoel voor je klaar om jouw lessen Frans in diepe ontspanning te volgen.
  • Je cursus Frans online volgen. Zit jij liever thuis in je eigen luie stoel, dan kan dat ook! Al onze lessen kun je ook online volgen. De les verloopt dat precies hetzelfde en je leert ook onder hypnose.
  • Taalcursus Frans op locatie. Nog een optie: in overleg komt je docent Frans naar een locatie die jij uitkiest. Zo geven we bijvoorbeeld incompany cursussen Frans of komen we bij jou thuis.

En het allermooiste is: al deze vormen van Franse les zijn met elkaar te combineren! Wil je bijvoorbeeld in de even weken thuis leren en in de oneven weken een les Frans volgen bij onze taalschool in Den Haag? Dat kan!

Privéles Frans: nu ook samen!

Onze cursus Frans bestaat uit privélessen Frans. Daardoor is je Franse cursus ook volledig afgestemd op jouw niveau en op jouw wensen. Je leert dus alleen over de thema’s die jij uitkiest. Alles wat je leert, is relevant voor jou.

Wist je dat je je taallessen bij ons ook samen kunt volgen? We zien bijvoorbeeld regelmatig dat stellen samen bij ons een taalcursus Frans komen volgen. Ook collega’s of vrienden zijn welkom om samen Frans te leren bij Heart of Language.

Samen Frans leren is niet alleen leuk, maar ook slim: doordat je samen leert en de les als vanzelf achteraf bespreekt, haal je alles nog eens op en blijft de lesstof vaak goed hangen.

Lessen Frans voor beginners en gevorderden

Of je je nu al prima redt in het Frans of niet verder komt dan ‘le croissant’: bij Heart of Language stappen we op jouw niveau in. We zijn er voor het stel dat vaak op vakantie gaat in Frankrijk en zich daar beter wil redden, voor de zakenman die niet met zijn middelbareschoolfrans wil aankomen bij zijn Franse collega’s en voor de gepensioneerde die er plezier in heeft om zich die mooie Franse klanken eigen te maken.

Cursus Frans onder hypnose – 40 uur

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.7

Prijs: €3.299,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest