Individuele cursus zakelijk Frans op maat

Individuele cursus zakelijk Frans op maat

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.8

Prijs: €1.850,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Cursus zakelijk Frans

In het internationale zakendoen is kennis van de taal en cultuur van een land waarmee u zakendoet van groot belang. Ons team van ervaren native speaker taaltrainers helpt u hierbij om helder en effectief te leren communiceren met uw Franstaligen zakenrelaties of collega’s. Wij bieden cursussen gericht op diverse branches.  Of u nu werkzaam bent in sales en marketing, juridische dienstverlening, financiële dienstverlening of logistiek en transport, het taalbureau Cours De Français biedt u efficiënte en motiverende zakelijke cursussen Frans.

Maatwerktrajecten

Wij weten hoe belangrijk het is om goed bij de praktijk aan te sluiten. Daarom besteden wij bij onze in-company zakelijke cursussen naast het leren van de Franse taal ook ruime aandacht aan het specifieke jargon dat in uw branche gebruikt wordt. De cursussen sluiten bovendien naadloos aan bij de situatie in uw bedrijf. Het geleerde is daardoor direct in de praktijk toepasbaar.

Bij een maatwerkcursus bepaalt u zelf :

. De intensiteit van de training ( u heeft bijvoorbeeld 1 les van 2 uur per week gedurende 10 weken )
. Specifieke vaardigheden of onderwerpen waarop u zich wilt richten.
.  Dag en tijdstip van de sessies

Cursus Frans op locatie of online?

Bent u niet in de gelegenheid om een face-to- face cursus te volgen, maar wilt u wel graag Frans leren, dan is onze cursus zakelijk Frans via het platform Zoom voor u de ideale oplossing. De cursussen zijn van alle niveaus, van beginner tot gevorderde (A1, A2, B1, B2, C1 de door de Raad van Europa vastgestelde taalniveaus ERK)

 Waarom kiezen voor een cursus zakelijk Frans bij Cours De Français?

Onze voordelen voor u op een rij:

• U krijgt les van een native speaker docent met vele jaren ervaring
• Sfeer van vertrouwen waarin er gemakkelijk wordt geleerd
• Elke cursus van Cours De Français is een cursus op maat
• Gratis intake en advies
• Uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs

Onze programma’s

Onze programma’s zijn praktisch en doelgericht. Alle in-company training programma’s zijn gericht op de behoeften van individuele organisaties en hun medewerkers. Heeft u zich altijd al willen verdiepen in de Franse taal in uw branche of wilt u zich wellicht verbeteren op bepaalde vlakken zoals uitspraak, presenteren, vergaderen of zakelijke correspondentie

Onze expertise beslaat onder andere de volgende gebieden.

• sales en marketing
• HRM
• financiële dienstverlening  
• juridische dienstverlening  
• ICT  
• techniek  
• automotive  
• management/directie/bestuur  
• logistiek/transport  
• administratie  
• luchtvaartsector

Onze visie

Wij geloven in persoonlijk contact. “Leren in een ontspannen sfeer” is niet voor niets ons motto. Frans leren met uw persoonlijke taalcoach is stimulerend en effectief. De training is geheel afgestemd op uw persoonlijke leerbehoefte en stijl van leren. Samen met uw taalcoach bepaalt u vooraf welke specifieke vaardigheden u wilt trainen en welk niveau u wilt bereiken. Uw coach wordt dan de stimulator en begeleider van uw leerproces.

Onze aanpak

1. Oriënterend gesprek:

Nadat wij kennis hebben gemaakt met uw organisatie wordt er een afspraak gepland voor een intakegesprek om de specifieke wensen en de doelstellingen die men met de training wil bereiken te inventariseren.

2. Intakegesprek:

In een persoonlijk gesprek met de deelnemer wordt het startniveau van het Frans vastgesteld aan de hand van het Europees Referentiekader ( ERK ). Tevens wordt er een complete behoefteanalyse uitgevoerd. Als er meerdere cursisten zijn, worden ze naar niveau en leerbehoefte ingedeeld. Daarna wordt in overleg de startdatum van de training afgesproken.

3. Kwaliteitscontrole:

Wij toetsen of de kwaliteit van de training aan uw verwachtingen voldoet. Dat doen we halverwege en na afloop van de training met een tussen- en een eindevaluatie die de cursist invult. Zo nodig passen wij de inhoud of het trainingsschema aan.

4. Eindevaluatie en certificaat:

Aan het einde van de training ontvangt u een door de trainer opgesteld eindrapport. Hierin wordt het verloop van de training beschreven en komen zaken aan bod als aanwezigheid, inzet en vooruitgang.

 Het taalbureau Cours De Français is gecertificeerd door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)

Dit houdt in dat onze taalcursussen vrijgesteld zijn van BTW en tegen een zeer scherpe prijs worden aangeboden.

Individuele cursus zakelijk Frans op maat

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.8

Prijs: €1.850,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest