Certificering TMA talentenanalyse

Certificering TMA talentenanalyse

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.4

Prijs: €1.550,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Heb je professioneel te maken met duurzame inzetbaarheid en ben je HRM manager, P&O-, re-integratiemedewerker of coach? Wil je je deskundigheid op het gebied van persoonlijkheidsvragenlijsten, 360 graden feedback, talent- en competentiemanagement verhogen? Schrijf je dan in voor de TMA-certificatietraining.

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt. Vanuit dit uitgangspunt zet de TMA talentenanalyse de kandidaat centraal. De TMA talentenanalyse maakt het mogelijk een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden te maken.

De TMA talentenanalyse wordt toegepast voor selectie-, ontwikkelings-, mobiliteits-, beroepskeuze- en re-integratievraagstukken. Met de analyse worden 22 drijfveren en 44 talenten uitvoerig in kaart gebracht. Ook krijg je inzicht in de ontwikkelbaarheid van 48 TMA competenties. Door te toetsen of de individuele talenten in lijn liggen met de gewenste competenties bezien vanuit de organisatie, zijn organisatiedoelen te behalen op een manier die past bij de kwaliteiten van medewerkers. Kortom, er ontstaat een win-win resultaat.

Wat levert deze training jou op?

Als je deze training hebt gevolgd ben je in staat om gebruik te maken van de verschillende TMA-toepassingsmogelijkheden. Daarnaast leer je ook wanneer en hoe je deze in de praktijk kunt nabespreken, toepassen en op een professionele manier kunt inzetten in het bedrijf waar je werkzaam bent of waar je de opdracht uitvoert.

Investerin

De prijs voor dit driedaagse certificeringsprogramma bedraagt € 1.550,-. Dit bedrag is exclusief btw, inclusief materiaalkosten en verzorging.

Deze training is ook incompany te volgen, als maatwerk voor de specifieke situatie die geldt binnen jouw organisatie. Feedback maakt graag een voorstel.

Wanneer je nog vragen hebt, mail die dan gerust naar info@feedbackconsulting.nl of bel 0168-471769.

STAP-subsidie

Deze training kan gevolgd worden met STAP-subsidie.

Deze subsidie is voor particulieren. Het bedrag is maximaal € 1.000,- en wordt berekend over het investeringsbedrag inclusief BTW.

De investering voor deze training is inclusief BTW € 1.875,50. Met € 1.000,- STAP-subsidie wordt de investering voor deze training € 875,50.

Certificering TMA talentenanalyse

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.4

Prijs: €1.550,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest