iPad basiscursus inclusief iPad Air 10.9 inch 64GB Wifi

iPad basiscursus inclusief iPad Air 10.9 inch 64GB Wifi

Deze cursus wordt beoordeeld met een 8.8

Prijs: €968,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

D-ICT Solutions die al voor €300 deze iPad cursus aanbiedt, kan bovendien een kant en klare voorgeinstalleerde iPad (altijd de allernieuwste!) bij deze training leveren, waar al uw instellingen al goed staan en u achteraf geen kopzorgen heeft hoe alles werkt etc. Zowel ervaren tablet en iPad gebruikers zullen veel leren (zie ook de reacties op Springest!!) als ook de geheel onervaren gebruikers zonder enige kennis als ouderen met geen/ beperkte kennis.

Inhoud

De iPad is inmiddels gemeengoed geworden. De iPad die als een “gimmick” is geboren voor met name consumenten is inmiddels uitgegroeid tot een device die ook aan de hand van veel professionele gebruikers verkleven lijkt. Daarnaast is de iPad voor veel mensen ook een mysterieus apparaat: wat kun je er mee, wat moet je er mee? Voor al deze groepen is deze basiscursus iPad ontwikkeld, waarbij de focus ligt op het gebruik van de iPad met alle trucs, handige applicaties, instellingen en vele andere zaken! Het hebben van een iPad is voor het volgen van de cursus uiteraard een noodzaak en wordt ook bij aanvang van de cursus aan de cursisten gratis bijgeleverd.

Aan de cursisten van de iPad basis training wordt uitgelegd om een groot gedeelte van de functionaliteit van iPad te gebruiken, waarbij de cursist aan het einde van de training een kant en klaar afgeleverde iPad geleverd krijgt die in de meest optimale situatie voor thuis of op de werkplek kan worden ingezet. Tijdens deze cursus van 1 dag leert u dus alle essentiële vaardigheden om de diverse mogelijkheden, functies en toepassingen van de iPad optimaal te kunnen benutten. De deelnemers krijgen tijdens de trainingen volop de gelegenheid om met hun eigen iPad te oefenen, instellingen naar hun eigen wensen aan te passen en uiteraard vragen te stellen aan de zeer ervaren trainer.

Werkwijze
Tijdens de cursus van een dag wordt op interactieve wijze het gebruik van de iPad uitgelegd en toegelicht. De deelnemers passen alles meteen toe op hun eigen iPad. De iPad is dus noodzakelijk voor het volgen van de cursus. We leveren de (altijd) nieuwste iPad gebruiksklaar bij de cursus. De documentatie in de vorm van onder meer een naslagwerk wordt op de iPad gezet, evenals eventueel andere cursusdocumentatie. De docent verwijst regelmatig naar het naslagwerk. De trainer past daar waar nodig zowel tijden als inhoud van de training aan, zodat iedereen deze kan volgen!

Ervaring leert dat deze trainingen aantrekkelijk, enthousiasmerend en effectief zijn!

Programma
Tijdens het programma van een dag worden de volgende onderwerpen behandeld.

 • Uitpakken en eerste gebruik iPad
 • Standaard instellingen configureren
 • Mail, agenda en contactpersonen
 • Safari, internetten
 • Apple id aanmaken en installeren apps vanuit de app store
 • De rol van de iPad in het nieuwe werken
 • Best practices iPad in een professionele omgeving
 • Gebruik van cloud service voor e-mail, contactpersonen, agenda en backup
 • Laat Mail, Calendar, and Contacts apps voor u werken en maak gebruik van beschikbare informatie services (bijvoorbeeld Google)
 • Opslaan en plaatsen van bestanden op de iPad (iTunes, Dropbox)
 • Overzicht van de meest productieve (en leuke) business apps voor je iPad

Vervolgtrainingen
Wij kunnen voor uw organisatie ook korte workshops geven over de zakelijke toepassingen van de iPad binnen uw organisatie: iPad training voor beheerders en het populaire topic ‘Inbrengen van devices als iPad en iPhones’ (ook wel “Bringing in your own device”).

Resultaat
Tijdens de iPad basiscursus leren de deelnemers de iPad effectief en efficiënt te benutten voor diverse doeleinden. Tijdens de training wordt onder andere aandacht besteed aan zowel de besturing, de werking als de toepassingen van het apparaat. Daarnaast leren zij op welke wijze de iPad kan worden ingezet als een krachtige business tool in een professionele omgeving. Naast de werking van de iPad, maken zij ook kennis met de verschillende (business) applicaties waarmee zij hun werkzaamheden effectiever en efficiënter kunt organiseren.

Wij borgen het resultaat door binnen onze organisatie te werken vanuit een kwaliteitsstructuur en een kennismanagementstructuur die ervoor zorgen dat de door ons aangeboden kennis actueel en didactisch effectief is. D-ICT Solutions besteedt bij de voorbereiding en uitvoering van opdrachten de grootst mogelijke zorg aan het realiseren van de door de klant gewenste kwaliteit.

Groepsgrootte en doelgroep
De cursus is voor iedereen die met een iPad zowel zakelijk als privé wil leren omgaan. Maximale groepsgrootte is 15 man.

Documentatie
De deelnemers ontvangen een documentatieset die vooraf geïnstalleerd is op de iPad, die u bij de cursus ontvangt.

Docent
De training wordt gegeven door een consultant en docent bij D-ICT Solutions.  

Data, tijden, locatie en faciliteiten
Data worden in overleg afgesproken. De dag start om 9.30 uur en eindigt om 17.00 uur. Trainingen kunnen bij u op locatie ofwel kunnen wij deze voor u organiseren. Ook kunnen wij de training op uw locatie verzorgen: in de cursuslocatie moet dan een Wifi verbinding en een beamer aanwezig zijn. Uit ervaring adviseren wij u om de training buiten uw eigen kantoor te houden, zodat deelnemers zich optimaal kunnen concentreren en niet worden afgeleid door dagelijkse werkzaamheden.

Investering en upgrademogelijkheden
De prijs van de training is €867,53 inclusief een iPad Air 10.9 inch 64GB Wifi. Upgrades van de iPads tegen meerprijs is uiteraard ook mogelijk, neem contact op voor onze prijzen.

iPad basiscursus inclusief iPad Air 10.9 inch 64GB Wifi

Deze cursus wordt beoordeeld met een 8.8

Prijs: €968,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest