iPad cursus ‘werken in coronatijd’

iPad cursus ‘werken in coronatijd’

Prijs: €315,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Inhoud van de training

Werken in coronatijd brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Zoals werken zonder al uw collega’s om u heen of in een huis vol mensen waarbij werk en zorgtaken door elkaar heen lopen. In onze basis Ipad training krijgt u tips, praktische tools (zoals ZOOM) en inspiratie (gezondheidsapps) om werken in coronatijd in goede gezondheid vol te houden.

Steeds meer consumenten en professionals maken tijdens hun dagelijkse werkzaamheden gebruik van de iPad. Hierdoor is de iPad met zijn onbegrensde mogelijkheden, functies en toepassingen ondertussen bijna niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Hoewel de iPad thuis al veel wordt gebruikt voor games, surfen, mailen en fun, wordt het apparaat nu ook steeds vaker als professionele toepassing ingezet op de werkvloer als “papierloos vergaderen”, “het nieuwe werken” of “altijd en beter bereikbaar buiten kantoor”.

Deze training geeft hierover inzicht, waardoor medewerkers het apparaat zowel thuis als op de werkvloer efficiënt en effectief kunnen gebruiken. Tijdens deze cursus leren zij alle essentiële vaardigheden om de diverse mogelijkheden, functies en toepassingen van de iPad optimaal te kunnen benutten. De deelnemers werken tijdens de training op hun eigen iPad, die bij de cursusprijs is inbegrepen. Bij de training wordt steeds de nieuwste iPad geleverd, maar wenst u een uitgebreidere iPad, dan kunnen wij dit voor u verzorgen.

Tijdens de cursus van een dag wordt op interactieve wijze het gebruik van de iPad uitgelegd en toegelicht. De deelnemers passen alles meteen toe op hun eigen iPad. De iPad is dus noodzakelijk voor het volgen van de cursus. We leveren de nieuwste iPad gebruiksklaar bij de cursus. De documentatie in de vorm van onder meer een naslagwerk wordt op de iPad gezet, evenals eventueel andere cursusdocumentatie. De docent verwijst regelmatig naar het naslagwerk. Gedurende de cursus is er voldoende tijd voor de vragen van de deelnemers.

Doelgroep
Iedereen die de iPad (meer) wil gebruiken, zowel zakelijk als privé.

Voorkennis en niveau
Geen, MBO.

Duur
1 dag.

Examen / onderwerpen
N.v.t.

iPad cursus ‘werken in coronatijd’

Prijs: €315,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest