Kanban Foundation

Kanban Foundation

Prijs: €900,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Het Japanse woord ‘kanban’ betekent ‘visueel bord’ of ’teken’. Kanban is na de Tweede Wereldoorlog ontwikkeld door Taiichi Ohno en bij Toyota toegepast als een systeem voor just-in-time fabricage. In

De cursus Kanban Foundation is gericht op het begrijpen van de principes van Kanban en het toepassen ervan in de praktijk met behulp van Kanban-tools. Kanban heeft zes kernpraktijken:

visualiseer de werkstroom;
onderhanden werk beperken (OHW);
de stroom beheren;
procesbeleid expliciet maken;
feedbackloops implementeren;
samen verbeteren, experimenteel evolueren.

Deze training van twee dagen is bij uitstek geschikt voor iedereen die zich Kanban eigen wil maken. De training is met name geschikt voor software ontwikkelaars, scrum masters, product owners, project- en processpecialisten, managers en business professionals en iedereen die een proces of workflow wil optimaliseren.
In deze professionele en praktijkgerichte training wordt ingegaan op de theorie van Kanban, ondersteund met voorbeelden uit de praktijk.
DoelgroepDe training is met name geschikt voor software ontwikkelaars, scrum masters, product owners, project- en processpecialisten, managers en business professionals en iedereen die een proces of workflow wil optimaliseren.VoorkennisVoor deze cursus is geen specifieke voorkennis vereist.DuurDe cursusduur bedraagt twee dagen.GroepsgrootteDe maximale groepsgrootte bedraagt a

Kanban Foundation

Prijs: €900,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest