Lean Six Sigma Orange Belt

Lean Six Sigma Orange Belt

Deze cursus wordt beoordeeld met een 10.0

Prijs: €1.295,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Hoeveel dingen zijn er niet onhandig georganiseerd binnen jouw werkomgeving? Hoeveel lijstjes vul je niet in, terwijl er met de informatie niets gebeurt? Hoeveel mogelijkheden ken je niet om je eigen werkomgeving te verbeteren?

Het kan altijd beter…

Via de Lean Six Sigma Orange Belt training leer je hoe je van je eigen ergernis/verbazing een verbetering kan maken, waar je elke dag lol van hebt. De training is zo opgezet dat hij interessant en uitdagend is voor iedereen, van alle niveaus, van alle leerstijlen en van alle bedrijfsonderdelen.

Inhoud
In een aantal dagdelen nemen wij je mee in de wereld van Lean. We schetsen de Lean aanpak, spelen een game en we geven je handvatten om verschillende soorten van verspilling te lijf te gaan. Zes weken na de tweede workshopdag is er een presentatie dag(deel). In die periode van 6 weken los jij het probleem op (zie vereisten). Jij presenteert jouw verhaal op de presentatiedag.

Duur

2 dagen training of 4 avonden

1/2 dag certificering (bij voldoen aan de certificeringseisen)

Vereisten

Meebrengen van een (oplosbare) ergernis en toestemming van je manager om tijd in de oplossing te steken. Je bent verplicht op de lesdagen én op de presentatie dag aanwezig te zijn om voor certificering in aanmerking te komen. Zorg er dus voor dat je zeker weet dat je op die dagen kan.

Certificaat

De belangrijkste eisen voor certificering zijn dat je een concrete, gemeten verbetering in jouw werkomgeving hebt ingevoerd met behulp van tenminste 1 Lean instrument. Ongeveer 4 weken na de training doen wij aan de hand van een proefpresentatie een eerste beoordeling en geven jou feedback. Vóór de eindpresentatiedatum heb je zekerheid of je geslaagd bent, zodat je zonder stress jouw eindpresentatie kunt geven.

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Afhankelijk van jouw wensen zetten we deze in om voor jou het optimale maatwerktraject te verzorgen.

Lean Six Sigma Orange Belt

Deze cursus wordt beoordeeld met een 10.0

Prijs: €1.295,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest