Management assistent

Management assistent

Prijs: €799,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Een management assistent is zeer veelzijdig. Je bent in staat om de directie of het managementteam te ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden. Je leert de basisbeginselen op het gebied van (project)management. Je leert agenda’s beheren, intern en extern corresponderen en je gaat werken aan competenties zoals notuleren en professioneel communiceren.

Tijdens deze veelgevraagde opleiding leer je hoe je het management van jouw organisatie op een zo goed mogelijke wijze kunt ondersteunen. Je zorgt voor orde en structuur, en zorgt zo voor een rustige, professionele uitstraling, zowel voor jezelf als voor het bedrijf.

 • Groei uit tot een organisatietalent!
  Na het behalen van het Laudius diploma management assistent ben je in staat een effectieve werkorganisatie op te zetten en projecten succesvol te coördineren.
   
 • Verbreed je kennis
  Ben je al werkzaam als secretaresse? Met behulp van deze opleiding kun jij de volgende stap zetten in jouw carrière en doorgroeien tot directie assistent, personal assistant of management assistent.
   
 • Persoonlijke studiebegeleiding
  Een thuisstudie bij Laudius doe je niet alleen. Je krijgt op elk moment de begeleiding die je nodig hebt. Jouw persoonlijke docent staat voor je klaar als je vragen hebt over jouw thuisstudie. Hij of zij corrigeert en beoordeelt jouw huiswerk en geeft belangrijke tips. Je kunt je persoonlijke docent via de moderne digitale leeromgeving bereiken.

Management assistent

Prijs: €799,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest