Opleiding Senior Management Assistent

Opleiding Senior Management Assistent

Prijs: €3.999,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Werk aan je persoonlijke ontwikkeling als managementassistent

Je wilt beter worden in je vak, jezelf verder ontwikkelen in de rol van adviseur, groeien in jouw persoonlijkheid en steviger in je schoenen staan. Kortom: je wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Als je vindt dat het tijd is om deze stap te maken, is de opleiding Senior Management Assistent perfect voor je. Je leert krachtige vaardigheden zoals:

 • Sterker communiceren
 • Sneller iets voor elkaar krijgen door inzicht in jezelf en de ander
 • Leren Uilen: afstand nemen van emotie en oordeel
 • Professioneel reageren
 • Makkelijker en sneller beslissingen nemen: weg met die twijfel

Dit is de populairste opleiding van de afgelopen jaren en niet voor niets beoordeeld met een 9,6. ‘Het is een opleiding die mij heeft wakker geschud en heeft geïnspireerd om kritisch mijn gedrag en communicatie onder de loep te nemen.’

Opleiding Senior Management Assistent: leren op HBO-niveau

Tijdens de opleiding leer je in 5 dagen:

 1. Beïnvloeden en communiceren – Geen trucjes, maar verandering van binnenuit
 2. Adviseren met zelfvertrouwen – Zelfverzekerd aan tafel
 3. Kantoorpolitiek & Real power
 4. Coach de manager – Wat is jouw toegevoegde waarde?
 5. Persoonlijk profileren met jouw talent – Werk aan je ‘IK’-merk

Omdat je intensief werkt aan jouw ontwikkeling, krijg je het diploma Senior Management Assistent. Hiermee laat je zien dat je werkt en denkt op HBO-niveau: een mooie aanvulling op je CV en LinkedIn profiel!

Online coaching – ondersteun jouw leerproces

Online werken en leren is niet meer weg te denken: alle antwoorden vind je tegenwoordig online. Zo is online coaching ook in opmars. Door gebruik te maken van de middelen van nu levert het je organisatie en jezelf direct tijd op. Daarom krijg je tijdens deze opleiding Senior Management Assistent een extra online coachgesprek: je ontvangt feedback en wordt extra ondersteund in jouw leerproces.

Op deze manier, door trainen en coachen te combineren, beklijft het geleerde nog meer. Hierdoor ben jij langer bezig met jouw persoonlijke ontwikkeling en dit levert altijd betere resultaten op. Vergelijk het met het behalen van je rijbewijs: alleen door daadwerkelijk in het verkeer rij-ervaring op te doen, word je een goede chauffeur.

Tijdens jouw coachgesprek bepaal je welk leerdoel jij wilt bespreken. Dit gesprek vindt plaats na de eerste dag (via ZOOM) en duurt een uur. Omdat het online is, kun jij het inplannen wanneer het jou uitkomt. Online coachen is efficiënt en effectief!

‘Ik heb de twee online coach sessies als heel prettig ervaren. Het voordeel van online coachen is dat je geen rekening hoeft te houden met reistijd. Je plant makkelijk en snel een afspraak op een moment dat het jou uitkomt (in mijn geval 2 dagen)’.

Persoonlijke aandacht van topdocenten

De opleiding wordt verzorgd door topdocenten met jarenlange ervaring: Astrid Kies en Titia Huisman. Deze docentes hebben al aan honderden management ondersteuners opleidingen verzorgd. Ze kennen jouw vak als geen ander en worden steevast beoordeeld met een 9 of hoger. ‘Geweldige docenten die op een natuurlijke manier de lesstof overbrengen.‘. Lees het blog van Astrid: Hét leerdoel van assistants: adviseren met zelfvertrouwen [geen link]

Waar richt jij je aandacht op?

Pak jouw twijfeltaal aan

Oordelen over een collega?

Goed om te weten: om je alle persoonlijke aandacht te geven, kunnen maximaal 14 assistants per editie deelnemen.

Is deze opleiding iets voor jou?

Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor de ambitieuze management assistent, (directie)secretaresse en personal assistant met ruime werkervaring in het secretaressevak. Na al die jaren wil je aantonen dat je op HBO-niveau werkt en denkt, je wilt groeien in jouw persoonlijkheid en je wilt jezelf verder ontwikkelen in de rol van adviseur.

De opleiding Senior Management Assistent is niets voor jou als je niet wilt leren hoe je met meer lef communiceert en jezelf profileert. Je blijft graag doen wat je doet en dat is ok.

Wil je overleggen of de opleiding interessant is voor jou? Twijfel je of het niveau aansluit bij jouw ervaring? Of heb je een andere vraag? Neem direct contact op met onze opleidingsadviseur […] op […]. Marjan staat je graag te woord.

Inclusief diploma en studiepunten

 • Diploma
  Als je voldoet aan de aanwezigheidsnorm (80%) en je inzet is optimaal, ontvang je aan het einde van de opleiding het diploma Senior Management Assistent van Secretary Management Institute. Omdat je werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling, belonen wij dat daarnaast met 10 studiepunten.
 • Studiepunten voor het gewilde SMI Degree
  Bij 12 studiepunten heb je recht op het SMI Assistant Degree. Bij 24 studiepunten heb je recht op het SMI Top Assistant Degree en bij 40 studiepunten ontvang je het SMI Excellent Assistant Degree. Met ieder van deze diploma’s maak jij jouw ervaring zichtbaar: erg interessant voor jouw organisatie en CV!

Zo overtuig je jouw manager

Twijfel je of jouw manager wel goedkeuring kan/wil geven voor deze opleiding? Misschien denk je dat er geen budget (meer) beschikbaar is? Of vraag je je af of jouw opleidingsbehoefte wel groot genoeg is? Hierover kunnen we heel duidelijk zijn: dat zijn aannames die je nu tegenhouden. Je bekijkt deze opleiding niet voor niets: jij wilt jezelf ontwikkelen, dus ga ervoor!

Wij helpen je om de drempel richting jouw manager weg te nemen. In dit blog geven we je 10 tips [geen link] waarmee je je goed voorbereidt op het gesprek met jouw manager. Ook maak je jouw persoonlijke opleidingsvoorstel. Jouw manager móet daarna wel overtuigd zijn.

Opleiding Senior Management Assistent

Prijs: €3.999,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest