Microsoft Office 365 individueel

Microsoft Office 365 individueel

Prijs: €800,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Inleiding Training Microsoft 365

De training Microsoft 365 Introductie is geschikt voor gebruikers van het pakket die zelfstandig en efficiënt willen leren werken met de meest gebruikte applicaties: OneDrive, SharePoint en Teams. Deelnemers zijn na afloop in staat om zelfstandig en efficiënt met de meest gebruikte applicaties van Microsoft 365 te werken.

Welke onderwerpen komen aan bod tijdens de training?

De training Microsoft 365 kan uit verschillende onderwerpen bestaan, altijd toegespitst op jouw situatie of de organisatiebehoefte. Vanuit die behoefte stellen wij een training op maat samen. Wij geloven namelijk niet in het principe individual inschrijving en werken uitsluitend met maatwerktrainingen. Hierdoor is het voor iedere deelnemer interessant op zijn of haar eigen niveau en leerbehoefte. Denk niet dat een training voor jou niet geschikt is, want we kunnen deze zo samenstellen dat jij met meer zelfvertrouwen terug de werkvloer op gaat. Onderwerpen die mogelijk aan bod komen tijdens de Microsoft 365 training zijn:

Kennismaken met Microsoft 365
• Het Microsoft 365 portaal
• Microsoft 365 op alle apparaten gebruiken

OneDrive: je persoonlijke online opslagruimte
• Documenten altijd en overal beschikbaar
• Delen van en samenwerken in documenten

SharePoint: kennisdelen en samenwerken
• Als intranet gebruiken
• Informatieve pagina’s

Teams: het laagdrempelige communicatieplatform
• Chatten, bellen en videobellen
• Online vergaderen met moderne functionaliteiten

Wat is het resultaat van de training Microsoft 365?

Na het volgen van een training Microsoft 365 ontdek je de voordelen van werken in de Cloud en met Microsoft 365. Je maakt kennis met de meest gebruikte applicaties binnen Microsoft 365 zoals OneDrive, SharePoint en Teams. Je weet hoe je deze programma’s kunt koppelen. Je leert zowel samen als individueel zelfstandig werken binnen deze programma’s! Je weet efficiënter te werken en gebruik te maken van het programma. Wil je meer weten over wat je kunt verwachten? We komen graag met je in contact!

We helpen je met onze persoonlijke aanpak

Bij BTR Trainingen staan de deelnemers centraal. Jullie leerdoelen en -behoeftes zijn de basis van iedere training die wij verzorgen. We starten met een persoonlijke intake om meer informatie te verzamelen over de precieze leervraag. Op basis daarvan kiezen we één van onze ervaren trainers die expert is op dat vakgebied. Vervolgens vindt er een kennismaking plaats tussen de trainer en de deelnemer om de inhoud van de training te bepalen. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat er een klik is tussen de trainer en de deelnemers. Alleen dan kun je het maximale in jezelf naar boven halen. Op basis van het kennismakingsgesprek schrijven wij een adviesvoorstel en gaan we data kiezen waarop de training plaats kan vinden. In hetzelfde adviesvoorstel maak je ook kennis met onze praktisch ingestelde trainers.

Wat zijn de kosten van een training Microsoft 365?

De kosten van onze maatwerktraining hangen volledig af van de vraag van de deelnemer. Omdat de duur en de inhoud worden aangepast op de organisatie en de wensen van de deelnemer kunnen de kosten verschillen. We schetsen daarom een kostenplaatje tijdens het adviesvoorstel, die we vrijblijvend toesturen nadat jij en de trainer een kennismakingsgesprek hebben gehad. Wil je daar nou meer over weten? We staan je graag telefonisch te woord om onze werkwijze verder toe te lichten.

Microsoft Office 365 individueel

Prijs: €800,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest