Microsoft Office 365

Microsoft Office 365

Prijs: €163,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Werk of ga je werken met Office 365? Leer direct hoe alle tools werken die je tot je beschikking krijgt!

Office 365 is een perfect pakket om online mee te werken. Als je veel samenwerkt met anderen en dit óók interactief online wilt doen dan kom je vaak bij Office 365 terecht. In deze Online Training leer je stap voor stap zo gestructureerd mogelijk te werken met het pakket. Daarnaast leer je hoe ze samenhangen en kan je dus direct aan de slag. Het is belangrijk in de basis goed te snappen hoe het totaal werkt, want daarmee schiet je productiviteit en effectiviteit van samenwerken omhoog!

Over dit abonnement:

Met dit abonnement krijg je niet alleen toegang tot deze Online Training maar ook tot de meer dan 250 andere Online Trainingen van NCOI Online Academy. Je krijgt een jaar lang toegang tot het gehele platform met alle Online Trainingen die er in zitten van meer dan 15 erkende opleiders. Bijvoorbeeld Boertien Vergouwen Overduin, NCOI Opleidingen, SRM, Computrain en meer.

Hoe werkt het?

Na je aankoop krijg je binnen 2 dagen een bevestiging met instructie hoe je jouw abonnement kan activeren. Je kunt dan direct aan de slag met je online training en ook bekijken welk ander aanbod er beschikbaar is. Na ontvangst van de bevestiging per mail heb je één jaar de tijd om je abonnement te activeren.

Nu al nieuwsgierig? Kijk op www.onlineacademy.nl voor het gehele aanbod.

Voor het volgen van een Online Academy product ontvang je een certificaat.

Deze wordt bij succesvol afronden direct in het platform zichtbaar.

In deze praktische online training leer je handig en efficiënt werken met Office 365. Uiteraard leer je wat het pakket precies inhoudt. Daarnaast leer je alles wat je moet weten over Sharepoint Online, OneDrive en de standaard office-applicaties als Outlook en Word. In de laatste week leer je ook nog werken met Skype en OneNote en Delve.

Deze training is geschikt voor iedereen die gebruik maakt van Office 365. De insteek is praktisch en je past direct toe wat je leert.

Microsoft Office 365

Prijs: €163,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest