Officemanager

Officemanager

Deze cursus wordt beoordeeld met een 3.0

Prijs: €459,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

In deze erkende opleiding word je in no-time opgeleid tot een veelzijdige officemanager. Je zult na het afronden van deze cursus in staat zijn om een kantoor of afdeling perfect te leiden. Je kunt bovendien uitgroeien tot een gewaardeerde sparringpartner voor de directie of het management van een onderneming. Je weet wat er speelt op de werkvloer en bent als geen ander in staat om ervoor te zorgen dat de dagelijkse werkzaamheden vlekkeloos verlopen!
 

De erkende opleiding Office Manager leidt je op tot een volwaardig office manager, met alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om jouw taken goed uit te kunnen voeren. Zo kun je straks elke uitdaging aan!

 • Volg een complete opleiding tot office manager
  Met de cursus Office Manager leer je alles wat je moet weten om goed leiding te kunnen geven aan een team of afdeling. Zo beschik je over alle benodigde kennis en vaardigheden om jouw taken succesvol uit te voeren.
   
 • Drie erkende diploma’s in één opleiding
  De cursus Office Manager is een complete opleiding waarmee je drie erkende diploma’s kunt behalen. Zo heb je straks het diploma Middle Management (NEMAS), Elementair Boekhouden (Associatie) en Medewerker Personeelszaken (Associatie) op zak.
   
 • Vergroot jouw kans op een mooie baan!
  Wil jij graag aan de slag als Office Manager? Dan kun je met de diploma’s van de cursus Office Manager altijd aantonen dat jij over de juiste kennis en ervaring beschikt om de uitdaging aan te gaan. Zo vergroot jij je kansen op die mooie, veelzijdige baan!
   
 • Groei door in je huidige functie
  Ben je al werkzaam als office manager, maar wil je graag doorgroeien? Dan kun je met de kennis uit de erkende opleiding Office Manager doorgroeien tot volwaardig sparringpartner voor het management of de directie, of leiding gaan geven aan diverse projecten.

Officemanager

Deze cursus wordt beoordeeld met een 3.0

Prijs: €459,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest