OneNote

OneNote is een ideale opslagplek voor als je krabbels, geheugensteuntjes en notities. Wist je dat je OneNote ook heel goed kunt gebruiken tijdens het notuleren? Wil jij alle ins en outs weten van dit geweldige programma? Volg dan een cursus OneNote en leer om beter en gemakkelijker samen te werken met je collega’s.

OneNote heeft een overzichtelijke interface, dankzij de indeling in notitieboeken, secties, sectiegroepen en pagina’s lijkt het programma in visueel opzicht het meeste op een papieren notitieboek. Het is ook mogelijk om verschillende kleuren aan secties toe te kennen, ze helpen je om het geheel overzichtelijker te presenteren.

Het programma is echt een onmisbare tool op het secretariaat. Je helpt je minder te mailen, je werkt immers altijd in hetzelfde bestand. Een leuke tip kan zijn om een soort van overdracht tussen secretaresses te maken. Maak daarvoor een paginasjabloon aan met daarin je terugkerende taken en aanvullen maar! Je kunt precies zien wie wat heeft getypt en je kunt ook nog boodschappen voor elkaar achterlaten.

Slimmer werken met OneNote

Wil jij ook tips en trucs om slimmer en efficiënter te werken met OneNote? Bekijk en vergelijk dan de verschillende aanbieders en boek meteen een praktische cursus.

cursusknop

Ingeborg