SharePoint Overview

SharePoint Overview

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.5

Prijs: €489,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Ben jij een IT manager, projectleider of afdelingsmedewerker die graag wil weten wat de toegevoegde waarde is van SharePoint voor je organisatie? Tijdens de SharePoint Overview training worden alle onderwerpen behandeld die belangrijk zijn bij de beslissing om SharePoint wel of niet te implementeren.

De training Microsoft SharePoint Overview is gericht op IT managers die willen weten wat de toegevoegde waarde is van SharePoint voor hun organisatie. Tijdens de training worden niet alleen alle mogelijkheden van SharePoint behandeld maar ook zaken als de consequenties voor de infrastructuur komen aan bod.

Deze training is bedoelt voor iedereen die geïnteresseerd is in, of gaat werken met Microsoft SharePoint. Tijdens deze training krijg je inzicht in de mogelijkheden van Microsoft SharePoint en ontdek je de mogelijkheden van SharePoint voor jouw bedrijf. De Microsoft SharePoint Overview training wordt veel gevolgd door Projectleiders, ICT Managers en afdelingsmedewerkers die betrokken zijn bij de beslissing om wel of niet SharePoint te implementeren.

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training SharePoint Overview. Op basis van je intake is het mogelijk om het programma op jouw praktijksituatie af te stemmen.

Inleiding Microsoft SharePoint
Webonderdelen
Sites, Lijsten, bibliotheken
Zoeken
Workflows
Formulieren
Integratie met Office
Data ontsluiten (BDC)
Business Intelligence & Excel Services
SharePoint Designer
Aanmaken nieuwe site
Voordelen van Microsoft SharePoint voor uw business
SharePoint in uw infrastructuur
Consequenties van een SharePoint implementatie

Voorafgaand aan de Microsoft SharePoint Overview training vindt er een intake plaats. Tijdens deze intake worden je specifieke wensen en leerdoelen in kaart gebracht zodat de trainers van ExplainiT de training hierop kunnen aanpassen. Tijdens de training ligt de nadruk op het verhogen van je kennis en vaardigheden op het gebied van Microsoft SharePoint. Er wordt veelal gebruik gemaakt van praktijksituaties, waardoor je het geleerde makkelijker kunt toepassen in je eigen situatie. De ervaren SharePoint trainer leert je de belangrijkste aspecten van een SharePoint implementatie maar ook welke extra’s Microsoft SharePoint je kan bieden.

Na afronding van de training ben je bekend met de mogelijkheden en functionaliteiten. Hierdoor weet je hoe je tijdwinst kunt behalen binnen jouw werkzaamheden.

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

SharePoint Overview

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.5

Prijs: €489,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest