Win een gratis boek over Taylor Swift

Dit vind je misschien ook leuk...

32 reacties

 1. betty schreef:

  het is mijn smaak, ze heeft een mooi stemgeluid en ik luisterer graag naar

 2. Manon schreef:

  Wow, dit is fantastisch nieuws! Als Swiftie en moeder met Swifties kan ik niet wachten om meer te leren over het fenomeen achter de prachtige muziek. Taylor Swift heeft niet alleen mijn hart veroverd met haar nummers, maar ze heeft ook een inspirerende boodschap die resonantie vindt bij zoveel mensen wereldwijd. Haar muziek vertelt verhalen die we allemaal kunnen begrijpen en voelen, en haar kracht om zichzelf opnieuw uit te vinden en te blijven groeien als artiest is werkelijk bewonderenswaardig. Ik kan niet wachten om haar reis te ontdekken via deze nieuwe biografie!

 3. Sandra schreef:

  ben er helemaal niet zo’n fan van. Daarom des temeer nieuwsgierig naar het verhaal achter (het succes van) Taylor Swift.

 4. Hinterberger Tresita schreef:

  Ik zou dit boek heel graag winnen omdat Taylor gewoon een fenomenale artieste is dat fantastische teksten schrijft en met haar liedjes de wereld zoveel mooier maakt.
  Ik ben al jaren trouwe fan en en dit boek winnen zou mij heel gelukkig maken.
  fingers crosed!

 5. Carry schreef:

  Na het drama van het niet bemachtigen van een concertkaartje zou dit een geweldige verrassing zijn voor mijn dochter!

 6. Helma Slinger schreef:

  Heerlijke muziek, fijn om naar te luisteren… ben erg benieuwd naar de achtergrond van deze ster en wat haar drijfveren zijn!

 7. Patricia schreef:

  Taylor Swift maakt mij en zoveel anderen mensen over de wereld blij met haar muziek! Ik ben heel benieuwd naar haar (succes) verhaal. Zij maakt zich ook hard voor een eerlijke muziekindustrie en dat siert haar. En ze is zo veelzijdig.

 8. Manon schreef:

  Met een echte Swiftie-dochter in huis ga je de muziek vanzelf leuk vinden en meezingen. Ik hoor niets anders thuis. Het hoe en waarom ze zo’n fenomeen is geworden heb ik nooit begrepen en lijkt mij interessant om te lezen.

 9. Spiteri Luigina schreef:

  Taylor Swift is zo gevarieerd in haar muziek. Van pop tot rock en van country tot alternative. Daarom hou ik van haar muziek, ik kan er uren naar luisteren en ik word het nooit beu. Haar debut album is helemaal anders dan midnights, maar ook het verschil tussen folklore en reputation is te merken. Welk soort liedje je ook nodig hebt, rustig of iets met meer beat, er is altijd wel iets van Taylor Swift.

 10. Alicia schreef:

  Taylor Swift schrijft muziek waar iedereen zich in herkent. Over verliefd zijn maar ook over liefdesverdriet, maar nog zo veel meer. Taylor Swift schrijft over veel verschillende dingen met prachtige betekenissen en haar liedjes hebben prachtige teksten. Bijvoorbeeld het liedje Marjorie over jaar oma, of bijvoorbeeld Ronan over een jong kindje die gestorven is aan een ziekte. Taylor Swift is zoveel meer dan alleen maar liefde en heartbreak. En daarom hou ik ervan om te luisteren naar haar muziek. Ze brengt zoveel emoties over met haar muziek van blij tot verdrietig tot boos. Dit boek winnen zou daarom echt geweldig zijn, om meer achtergrond over dit allemaal te weten.

 11. Chimene schreef:

  Voor mij is Taylor Swift is een inspiratiebron voor creativiteit en doorzettingsvermogen, zowel op muzikaal als zakelijk vlak. Ik weet zeker dat dit boek over haar mij enorm veel waardevolle lessen voor persoonlijke en professionele groei gaat bieden. Owja, en wie weet kan ik nog meer collega’s enthousiasmeren om Swiftie te worden! 😉

 12. Fauzia Jonas schreef:

  Taylor’s lyrics zijn doorleefd, zitten vol met oprechte emoties en klinken daarnaast ook nog eens heel erg catchy. Geen wonder dat ze daar dan ook zo succesvol mee is geworden. Het is een feest van herkenning vaak en ze geeft hiermee een stem aan hen die nog geen woorden hadden om datgene uit te drukken waar ze behoefte aan hadden. Geniaal gewoon. ♥️

 13. Annette schreef:

  Mijn schoondochter is helemaal gek van Taylor Swift: ze verzamelt alles over Taylor en heeft ook diverse concerten bezocht in het buitenland en natuurlijk gaat ze naar het concert binnenkort in eigen land. Een boek over haar idool staat hoog op haar verlanglijstje en als ze het boek niet wint of krijgt, koopt ze deze zelf uiteraard: 1 om te lezen en 1 om in haar verzamelkast te zetten

 14. Anja schreef:

  De dochters van mijn collega zijn helemaal into Swift, dus heuse Swifties! Ik steun mijn collega hierdoor en hoop dat ze met het boek wat meer insite info krijgt met en voor haar beide dochters. Een moeder kan natuurlijk nooit genoeg begrip en interesse tonen in een puberdochter … en bij 2 Swifties helemaal! Een boek van ‘levensbelang’ 😉

 15. Marianne Pruim schreef:

  Inspirerend, emotie, creatief, herkenbaar.

 16. Mar schreef:

  Inspirerend, emotioneel, creatief

 17. Janneke schreef:

  Ik word aangestoken en enthousiaast gemaakt voor Taylor’s muziek door mijn dochter en haar vriendin – die zijn hun leven lang (het zijn eind twintigers) al mega-fan van Taylor. Zij bezoeken dit jaar in juni zelfs twee keer een concert van Taylor in Londen en Amsterdam…. Passendee kledij is al aangeschaft! Dit zou een perfect boek voor hen zijn in het vliegtuig naar London Town.

 18. Vrancken Caroline schreef:

  Ik reageer vanuit België, hopelijk mogen Belgische assistentes ook meedingen 🙂 Mijn plusdochter is op en top een Swiftie. En het is een boek over haar grote idool ! Dat is veel leuker om te lezen dan de “saaie” boeken die zo voor school moet lezen 😉

 19. Goedele Tuerlinckx schreef:

  Ook hier een Belgische plusmama met een Swiftie als plusdochter!
  Geen betere manier om goede punten te scoren dan met zo’n cadeautje thuis te komen.

 20. Conny de Koning schreef:

  Voor mijn lieve nichtje, een echte Swiftie, zou ik graag een boek willen winnen.
  Zij heeft geen kaartjes kunnen krijgen voor haar concert en dit zou dus een mooi cadeau voor haar zijn.

 21. Sheila Banté schreef:

  Het lijkt mij heel interessant om te lezen hoe zij zo’n fenomeen is geworden en hoe zij een en ander organisatorisch en zakelijk heeft geregeld.
  Zoon (16) is denk ik de fanatiekste Swiftie van het land, dus die leest graag mee!

 22. Marit schreef:

  Fantastische stem en teksten, zo benieuwd naar dirlt boek

 23. Joke Jacobs schreef:

  Tsja, ik weet dat Taylor Swift bestaat en welke impact ze heeft op de wereld (en dat ze inmiddels miljardair is), maar ik ken haar muziek en haar leven verder helemaal niet, hoog tijd om daar verandering in te brengen!

 24. Monique Buur schreef:

  Mijn dochter is groot fan van Taylor Swift, een concert bijwonen is natuurlijk haar grote droom. Ze heeft in ieder geval genoten van de ervaring in de bioscoopzaal waar hard werd meegezongen met de muziek van haar idool. Omdat lezen niet van de favoriete bezigheid is van de jeugd, hoop ik dat ze met dit boek het plezier in lezen zal (her)vinden 🙂

 25. Marjolein schreef:

  In 2007 heb ik stage gelopen in Canada voor een jaar. Taylor Swift werd toen net een beetje bekend, voornamelijk met haar country muziek. Mijn Canadese vriendinnetje en ik waren direct fan. We hebben ook een Taylor Swift nummer samen: ‘Our song’. Niet zo bekend bij het Nederlandse publiek, maar dit nummer heeft een speciaal plekje in mijn hart. Ik vind het fantastisch om te zien hoe Taylor is gegroeid als vrouw en wat voor impact haar muziek maakt in de wereld. Mijn vriendin en ik zijn nog steeds fan en iedere keer als er een nieuw nummer of album uitkomt, bellen we elkaar. Hoewel ik Taylor vanaf het begin wel ‘ken’, ben ik ontzettend benieuwd naar haar boek, wat denk ik net zo inspirerend zal zijn als Taylor zelf.

 26. Maaike Becking schreef:

  Ik zou dit boek graag willen winnen voor mijn dochter, die de grootste Taylor-fan is. Ze heeft helaas ook al misgegrepen bij de concerten. Ik zou het haar zo gunnen!

 27. Nelleke Gerritsen schreef:

  mooie zuivere stem, leuke teksten. Dat spreekt aan! Een artiest die gewoon blijft. Gelijke behandeling voor haar team, zonder onderscheid in functie. Een mooie statement gemaakt daarmee.

 28. Henriëtte schreef:

  Niet ikzelf maar een collega van mij – een man – staat bij ons te boek als een Swiftie. Hoe mooi om hem te verrassen met een boek van een groots personage en groot performer!

 29. Ingeborg schreef:

  Allemaal bedankt voor de reacties!

  Op naar de volgende winactie! Die komt er heel snel weer aan!

  Hartelijke groet,

  Ingeborg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.