Twitter

Twitter

Prijs: €295,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Volg nu Twitter en heb een jaar lang gratis toegang tot HP/de Tijd en nog 700+ andere cursussen en media op HOBP zakelijk leren.

Bedrijven die digitaal communiceren krijgen meer klanten, tevreden klanten en terugkerende klanten. Kan jouw bedrijf nog steeds niet mee gaan met deze standaard? Ontstaat er een kloof tussen jouw bedrijf en je doelgroep? Bouwt de concurrent een band op met de klant die jij had willen hebben? Dit hoef je niet te laten gebeuren! Welke (gratis) hulpmiddelen zijn er? Met deze makkelijk te volgen training krijg jij aangereikt wat je nodig hebt om via Twitter een band op te bouwen met je klanten. Na het volgen van deze training ben jíj de expert in effectief tweeten, Twitter webcare en klantenbinding, en ben je op de hoogte van bewezen succesformules.

Deze cursus vergroot jouw beroepsspecifieke vaardigheden en zelfbeeld. De cursus is geschikt voor ondernemers, mensen die een carrièreswitch wensen, mensen met professionele ambities en/of mensen die professioneel gebruik maken van Twitter. 

Doel van de cursus

In deze online cursus legt Internetspecialist Jan Willem Alphenaar stap voor stap uit hoe je kunt beginnen met Twitter en hoe je expert wordt in effectief tweeten. 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Een account aanmaken
  • Je profiel bewerken
  • De interface verkennen
  • Beheer van je Twitter-feed
  • Je eerste Tweet plaatsen 
  • Kennis van termen als retweet, trending, topic en hashtag

Duur en studiebelasting

De cursus ‘Twitter’ duurt ongeveer 8 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, gebruik dan de downloads en het oefenmateriaal bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt 9 uur.

Doelgroep 

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die graag meer over Twitter wil leren. Advies vooropleiding: MBO niveau 2.

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Samenwerken en overleggen, Vakdeskundigheid toepassen, Onderzoeken, Creëren en innoveren, Leren.

Lesmaterialen

De cursus ‘Twitter’ bestaat uit: E-Books, Video’s, Bonusmaterialen, Tips.  Let op: Extra lesmateriaal is Engelstalig.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze online cursus bestaat uit 5 modules. 

Toetsing

Deze online cursus wordt afgesloten met een eindtoets.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

 

Twitter

Prijs: €295,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest