Start een succesvolle business als virtual assistant – start iedere maandag

Start een succesvolle business als virtual assistant – start iedere maandag

Prijs: €2.063,64

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Creëer zelf de baan die je nooit kon vinden!

Je staat altijd klaar voor anderen en soms vergeet je voor jezelf te zorgen. Je bent vaak druk en schiet soms tekort. Want, het liefst doe je alles én ook nog eens perfect. De buitenwereld denkt: zij heeft het helemaal voor elkaar. Maar ondertussen lijd jij aan de ‘please disease’. Maar dat is nu klaar. Tijd om jouw behoeften en ambities serieus te nemen.

Waar bij de meeste mensen de vlag uitging en zeiden “Is het niet lekker dat je gewoon weer naar je werk kunt?”, denk jij steeds vaker aan dat thuiswerken van afgelopen jaren. Wat eerst onwennig aanvoelde, bleek al snel een blessing. Je kon je veel beter concentreren, kreeg heel veel werk af en lag ’s avonds niet meer overprikkeld op de bank.

Je voelt aan alles dat er iets moet veranderen. Je houdt van je werk en je hebt het leuk met collega’s, maar als je eerlijk bent weet je dat je veel meer in je mars hebt. Het kriebelt nu zo erg dat je weet dat het tijd is om het heft in eigen handen te nemen. Je hebt zin in iets nieuws. Je bent nieuwsgierig, hebt op een goede dag energie voor tien en je bent echt toe aan een nieuwe uitdaging. En wat een geluk. Tijd voor iets helemaal fris en nieuws. Laten we iets vinden waar jij al je energie en creativiteit in kwijt kunt. Werk doen waarmee jij, door gewoon te doen wat jij het allerleukst vindt, anderen helpt. “It’s a win-win situation!” Hoe heerlijk zou dat zijn?

Jij wilt niets liever dan …

 • Erkenning krijgen voor wat je allemaal doet
 • Lekker de handen uit de mouwen steken en anderen helpen
 • Iedere dag nieuwe dingen leren en jezelf ontwikkelen
 • Voor iemand het verschil maken
 • Zelf bepalen hoe jouw werkplek er uit ziet
 • Aan iets nieuws beginnen waar je je energie in kwijt kunt
 • Jezelf met een grote glimlach in de spiegel aankijken
 • De wereld een klein beetje mooier maken

Conclusie: je wilt je voor alles inzetten, anderen helpen tot je erbij neervalt, maar vanaf nu wel onder jouw voorwaarden! En gelijk heb je. Van controlfreak naar zelf de regie terugpakken.

Werken als virtual assistant is echt iets voor jou!

Het vak van virtual assistant maakt momenteel een enorme groei door. “Komen er dan niet veel te veel virtual assistants op de markt?” is een vraag die ik wekelijks krijg. Maar wist je dat er vorig jaar in Nederland, 96.817 bedrijven bij gekomen zijn ten opzichte van een jaar eerder. Aan het begin van dit jaar stonden bijna 2.080.000 ondernemingen geregistreerd in het handelsregister. Holy cow. Werk aan de winkel dus. Die mensen laten we toch niet aan hun lot over?

Juist in deze relatief nieuwe wereld is er nu zoveel mogelijk. Wij komen dagelijks in aanraking met nieuwe systemen, de gaafste online tools en handige online communicatiemiddelen. The sky is the limit. Op afstand werken was nog nooit zo makkelijk. Dat heb je de afgelopen tijd misschien zelf ook ervaren. Alles kan. En jij kunt hier onderdeel van zijn.

Of je nu management ondersteuner bent, in de zorg werkt of uit een heel andere branche. Als jij een servicegerichte instelling hebt, een tikje perfectionistisch bent en graag anderen helpt, dan heb jij precies dat in huis wat nodig is om een goede virtual assistant te worden. You’ve got what it takes. Hoe wij dat weten? Je hebt niet voor niets ooit gekozen om anderen te helpen. Om dingen mooier te maken. Jij ziet wat er moet gebeuren. Jij hebt een helicopterview. Jij hebt energie voor tien. En als er meer energie in blijft gaan dan dat er uitstroomt, ben jij unstoppable. Dat weet ik. Dat weet jij. Dus kom in actie.

Als VA kies je zelf wat je gaat doen, met wie je wel en niet wilt werken en waar je dat het liefste doet. Wij helpen je om de stap te maken van kansen pakken naar kansen zelf creëren. Jij hebt namelijk alles al in je om er een succes van te maken.

Hoe dan?

Je hebt waarschijnlijk al heel veel informatie verzameld over het vak van virtual assistant. Eigenlijk ben je er al uit. Je wilt virtual assistant worden, maar …

 • Je weet niet precies waar je nu moet beginnen
 • Je twijfelt of het met je huidige kennis en ervaring wel gaat redden
 • Je ziet nog niet hoe je aan klanten en opdrachten komt
 • Je wilt je financiële zekerheid niet verliezen
 • Je wilt het wel in één keer goed doen
 • Je weet niet zeker of dit het juiste moment is om te starten
 • Je wilt het liefst nu al zeker weten dat het een succes wordt

Fear no more. Welkom bij VA school!

We hebben geen glazen bol en kunnen de toekomst niet voorspellen, maar we hebben met ons team een bak aan ervaring. Wist je dat we sinds 2014 al meer dan 1000 virtual assistants geholpen hebben bij het opzetten van een succesvolle business als VA?

Wat wij ontzettend belangrijk vinden is dat iedereen gehoord en gezien wordt. Jouw bijdrage telt en met elkaar kunnen we zoveel meer bereiken. Het team van VA school staat voor je klaar om je te helpen om die balans, vrijheid en plezier in je werk en je leven te ervaren. Je moet het wel zelf doen, maar je hoeft het nooit meer alleen te doen.

In onze training ‘Start een succesvolle business als virtual assistant’ helpen we je bij alles wat er komt kijken bij het beginnen van een eigen bedrijf als virtual assistant. Je leert:

 • Helder te krijgen wat je precies wilt als VA
 • Hoe je focus houdt en je doelen bereikt
 • Een ideale werk- en privébalans te creëren
 • Een actieplan op te stellen om klanten te bereiken die bij jou passen
 • Een aanbod maken wat past bij de wensen van jouw klant
 • Je op een aantrekkelijke manier te profileren, online en in real life
 • Jezelf op een prettige manier te verkopen
 • Je opdrachtgevers optimaal te ondersteunen bij wat ze nodig hebben
 • Werken met de nieuwste tools en communicatiemiddelen
 • Je eigen bedrijf professioneel vorm te geven en in te richten
 • Jouw ervaring optimaal te benutten en nieuwe dingen te ontdekken

Kortom we helpen je bij alles wat komt kijken bij het succesvol starten van een eigen bedrijf als virtual assistant.

Bij VA school werk je tegelijkertijd op vier verschillende levels

Wij houden net als jij van variatie en we mixen VA vaardigheden en strategie moeiteloos door elkaar. In een en dezelfde module ga je heerlijk praktisch aan de slag met het bouwen van je website en leer je ook wat theorie over bijvoorbeeld cookiestatements. Zo ben je nog lekker aan het knutselen in Canva en het andere moment duik je in regels over belastingzaken. Alles komt aan bod, maar wel met de broodnodige afwisseling en uitdaging. De vier levels waarop je gaat werken:

Level 1 VA SKILLS Je krijgt alle tools, tips en vaardigheden aangereikt die van jou een top VA maken. Online samenwerken met opdrachtgevers en collega’s wordt een feestje.

Level 2 CHIEF MARKETING & SALES Je leert hoe je jezelf en je bedrijf in de markt zet, hoe je gemakkelijk nieuwe klanten aantrekt, met flair een (online) netwerkbijeenkomst bezoekt en jezelf moeiteloos verkoopt.

Level 3 BOSS LADY VAN JE EIGEN BUSINESS Je zet een eigen bedrijf op en weet binnen no time wat daar allemaal bij komt kijken. Van belastingen tot pensioen en van AVG tot het schrijven van je eerste offerte. You totally rock this.

Level 4 PERSOONLIJKE ONTWIKKELING Je ontdekt nog beter hoe jij in elkaar zit en wat je nodig hebt om de balans en regie te creëren waar je naar verlangt. Hulp bieden kun je al goed, wij leren je ook om hulp te vragen als het even niet zo makkelijk is.

Start een succesvolle business als virtual assistant – start iedere maandag

Prijs: €2.063,64

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest