Virtual assistant iets voor mij? – oriëntatieweek

Virtual assistant iets voor mij? – oriëntatieweek

Prijs: €14,05

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Je bent van nature enthousiast en staat voor iedereen klaar. Moeiteloos zo lijkt het. Mensen doen graag een beroep op jou. Ook als het eigenlijk niet meer gaat. Jij laat je niet kennen en zet door en dat maakt je een gewaardeerd persoon.

Maar als je heel eerlijk bent voelt het soms een beetje dubbel. Want ja je wilt er zeker voor anderen zijn, maar je voelt ook de behoefte om je eigen persoonlijke grenzen te verleggen. Je te ontwikkelen in plaats van door te buffelen. Je bent nieuwsgierig, leergierig en staat te trappelen om…

Ja wat? Je hebt er nog niet echt de tijd en ruimte voor gehad om over na te denken. Dus daar loopt het spaak. Je wilt wel iets, maar wat? Je kunt er geen concreet beeld bij vormen.

“Ik wil mijn nieuwsgierigheid achterna” hoorde ik vorige week een klant zeggen. En dat is sowieso een ontzettend goed idee! Zet vandaag die eerste stap.

Onderzoek welke mogelijkheden er allemaal zijn en doe mee met de inspirerende VA iets voor mij? oriëntatieweek 2022.  

 • Voel je dat je van alles in je mars hebt, maar komt het er nu niet uit?
 • Ben je nieuwsgierig naar het vak van virtual assistant?
 • Is dat thuiswerken je in de loop van het jaar steeds beter bevallen?
 • Wil je als je eerlijk bent eigenlijk gewoon lekker iets voor jezelf beginnen, maar heb je geen idee hoe en wat?
 • Ben je wel toe aan wat positieve vibes en energie? 

Misschien staat je ontwikkeling al een poosje stil en loop je nu het risico om steeds meer achter te lopen en onzekerder te worden. Je bent zo druk bezig geweest met anderen helpen dat het langzamerhand ook steeds vager wordt wat jij nu eigenlijk echt wilt. Sterker nog, je hebt ook helemaal geen tijd of energie om er überhaupt bij stil te staan. Je leeft bij de waan van de dag. Je wordt geleefd.

Tijd om actie te ondernemen en de vraagtekens te vervangen voor concrete antwoorden. Tijdens deze week ga je stap voor stap nieuwe deuren openen en inzichten opdoen. Na afloop heb jij helder of het werken als virtual assistant iets is wat bij jou past. Het gaat je in ieder geval een boost aan energie en informatie opleveren. We spreken uit ervaring, want al meer dan 1.300 mensen deden mee.

Na afloop van deze week heb je duidelijk:

 • Wat het vak van virtual assistant precies inhoudt;
 • Welke richtingen jij allemaal op kunt;
 • Wat je kunt aanbieden aan klanten;
 • Hoe je aan klanten komt;
 • Hoe andere VA’s het doen;
 • Wat dé magische factoren zijn om er een succes van te maken;
 • Of virtual assistant worden echt iets voor je is!

Je gaat tijdens deze bruisende oriëntatieweek full focus aan de slag met praktische opdrachten, doet leuke nieuwe contacten op en krijgt verhelderende inzichten.

Wat kun je verwachten van de ‘VA iets voor mij? oriëntatieweek’?

Iedere dag staat in het teken van een belangrijk thema. Hierbij ontvang je een handig werkboek zodat je al je inzichten kunt noteren en kun je het bijbehorende webinar bekijken.

Hieronder alvast een beknopte planning van dag tot dag:

Dag 1: Vandaag zoomen we meteen in op een belangrijk uitgangspunt voor succes: welke factoren zorgen ervoor dat jouw business een hit wordt?

Dag 2: Een van de meest gestelde vragen aan VA school is de vraag: Welke richting kan ik eigenlijk op als VA? In het webinar van vanavond krijg je daar antwoord op en ga je met jouw persoonlijke werkboek aan de slag met jouw top 10 werkzaamheden.

Dag 3: Aan de hand van de succesroute van VA school krijg je vandaag helder wat het verschil is tussen het vinden van een baan in loondienst en een opdracht als VA. Zo ontdek je vandaag hoe jij moeiteloos aan je eerste opdrachtgever komt.

Dag 4: Misschien wel de leukste avond van allemaal. Tijdens een live Zoomwebinar waarin je kunt kennismaken met en vragen stellen aan een aantal startende virtual assistants.

Dag 5: Wat is nu slim om allemaal te leren als je virtual assistant wordt? Aan welke skills en vaardigheden moet je dan allemaal denken? En wat komt er allemaal kijken bij het ondernemerschap an sich. In het webinar van dag 5 komt dit allemaal aan bod en krijg je inzicht in wat je kunt leren bij de training van VA school.

Extra bonus: Een Facebookgroep waar Hanneke dagelijks live beschikbaar is voor vragen en waar je je ervaringen kunt delen met anderen. Wees gerust; de inhoud van de groep is uitsluitend zichtbaar voor groepsleden.

Alles is online dus je kunt het volgen van waar je maar wilt. Na aanmelden ontvang je uiteraard alle informatie nog een keer op een rijtje per mail, maar reserveer nu direct een half uur à een uur per dag in je agenda voor deze enerverende week.

Virtual assistant iets voor mij? – oriëntatieweek

Prijs: €14,05

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest