Virtual assistant iets voor mij? – oriëntatieweek

Virtual assistant iets voor mij? – oriëntatieweek

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.6

Prijs: €22,31

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Je bent van nature enthousiast en staat voor iedereen klaar. Moeiteloos zo lijkt het. Mensen doen graag een beroep op jou. Ook als het eigenlijk niet meer gaat. Jij laat je niet kennen en zet door en dat maakt je een gewaardeerd persoon.

Maar als je heel eerlijk bent voelt het soms een beetje dubbel. Want ja je wilt er zeker voor anderen zijn, maar je voelt ook de behoefte om je eigen persoonlijke grenzen te verleggen. Je te ontwikkelen in plaats van door te buffelen. Je bent nieuwsgierig, leergierig en staat te trappelen om…

Ja wat? Je hebt er nog niet echt de tijd en ruimte voor gehad om over na te denken. Dus daar loopt het spaak. Je wilt wel iets, maar wat? Je kunt er geen concreet beeld bij vormen.

“Ik wil mijn nieuwsgierigheid achterna” hoorde ik vorige week een klant zeggen. En dat is sowieso een ontzettend goed idee!

Zet vandaag die eerste stap. Doe mee met de VA iets voor mij? Oriëntatieweek!

 • Vijf dagen actief aan de slag (op het moment dat het jou uitkomt) met praktische opdrachten in je persoonlijke werkboek
 • Iedere dag een webinar (+/- 60-90 minuten) over het thema van die dag
 • Toegang tot een online leeromgeving waar de materialen maar liefst 3 weken voor je beschikbaar blijven
 • Toegang tot de Facebookgroep met gelijkgestemden
 • Heel veel waardevolle informatie en inzichten over dit veelzijdige beroep en alle ruimte voor jouw persoonlijke vragen
 • Inclusief een 1-op-1 call met een oriëntatiecoach van VA school

Wat mag je verwachten?

Dag 1: Succesfactoren voor een eigen business als virtual assistant

Als je het avontuur van het ondernemen opzoekt wil je natuurlijk wel één belangrijke garantie: dat het een succes wordt! Nou de garantie kunnen we je helaas niet geven, maar we kunnen wel onze top 11 succesfactoren met je delen. En deze liggen misschien niet zo voor de hand als ze zou denken #growwhileyougo

Dag 2: Welk richtingen kun je allemaal op?

Een van de meest gestelde vragen aan VA school is denk ik wel de vraag: Welke richting kan ik eigenlijk op als VA? In het webinar van vanavond krijg je daar antwoord op en ga je met jouw persoonlijke werkboek aan de slag met jouw top 10 werkzaamheden.

Dag 3: Hoe kom je aan je eerste opdracht als VA?

Voordat je aan het werk gaat als virtual assistant wil je natuurlijk wel zeker weten dat je aan de bak kunt. Daarom geven we deze week alvast een paar geheimen prijs. Bijvoorbeeld hoe jij je eerste opdracht als VA binnenhaalt. Aan de hand van de succesroute van VA school krijg je vandaag helder o.a. wat het verschil is tussen het vinden van een baan in loondienst en een opdracht als VA. En leren we je hoe jij moeiteloos aan je eerste opdrachtgever komt.

 Dag 4: Vraag het de VA zelf

Wij kunnen zoveel zeggen. Veel interessanter is het als virtual assistants zelf over hun werk, de opleiding van VA school en hun toekomst kunnen vertellen? Misschien is dit wel de leukste avond van allemaal. Tijdens een live Zoomwebinar kun je kennismaken met en vragen stellen aan een aantal pas gestarte virtual assistants. Zij delen hun struggles en successen. Ze zijn er speciaal voor jou, dus houd je vragen paraat. Vraag het de VA’s.

Dag 5: Welke kansen en mogelijkheden zijn er voor jou?

Wat is nu slim om allemaal te leren als je virtual assistant wordt? Aan welke skills en vaardigheden moet je dan allemaal denken? Welke ervaring neem je mee en waar heb je nog iets bij te spijkeren? Vandaag zoomen we in op wat het werken als virtual assistant voor jou persoonlijk betekent en krijg je inzicht in wat je kunt leren in de VA opleiding VA school.

Wat kost het?

De investering voor de ‘VA, Iets Voor Mij’ oriëntatieweek is slechts 27 euro. Alles is online dus je kunt het volgen van waar je maar wilt.

Na aanmelden ontvang je uiteraard alle informatie nog een keer op een rijtje per mail, maar reserveer nu direct een half uur à een uur per dag in je agenda voor deze enerverende week.

Misschien staat je ontwikkeling al een poosje stil en loop je nu het risico om steeds meer achter te lopen en onzekerder te worden. Je bent zo druk bezig geweest met anderen helpen dat het langzamerhand ook steeds vager wat jij nu eigenlijk echt wilt. Sterker nog, je hebt ook helemaal geen tijd of energie om er überhaupt bij stil te staan. Je leeft bij de waan van de dag. Je wordt geleefd.

Tijd om actie te ondernemen en de vraagtekens te vervangen voor concrete antwoorden.

Tijdens deze week ga je stap voor stap nieuwe deuren openen en inzichten opdoen. Na afloop heb jij helder of het werken als virtual assistant iets is wat bij jou past. Het gaat je in ieder geval een boost aan energie en informatie opleveren. We spreken uit ervaring, want al meer dan 1.300 mensen deden mee.

 • Ben je wel toe aan wat positieve vibes en energie?
 • Voel je dat je van alles in je mars hebt, maar komt het er nu niet uit?
 • Wil je als je eerlijk bent eigenlijk gewoon lekker iets voor jezelf beginnen, maar heb je geen idee hoe en wat?
 • Beviel dat thuiswerken je eigenlijk wel heel goed?
 • Ben je nieuwsgierig naar het vak van virtual assistant?
 • Wil je je plannen om virtual assistant te worden nu echt concreet maken?

Onderzoek welke mogelijkheden er allemaal zijn en doe mee met deze inspirerende week. Na afloop van deze week heb je duidelijk:      

 • Wat het vak van virtual assistant precies inhoudt
 • Welke richtingen jij allemaal op kunt
 • Wat je kunt aanbieden aan klanten
 • Hoe je er een succes van maakt
 • Hoe andere VA’s het doen
 • Hoe je aan klanten komt
 • Of virtual assistant worden echt iets voor je is!

Je gaat tijdens deze bruisende oriëntatieweek lekker aan de slag met praktische opdrachten, doet leuke nieuwe contacten op en krijgt verhelderende inzichten. Mocht je er zo blij van worden als wij denken, dan hebben we aan het einde van de week een exclusief aanbod voor onze VA opleiding. 

Je tijd en energie zijn kostbaar. Daarom wordt van alle webinars en zoomsessies een opname gemaakt. De opnames vind je de volgende ochtend terug in de online leeromgeving. Dus zelf je tijd indelen en het op je eigen tempo doen behoort zeker tot de mogelijkheden. Je krijgt sowieso 3 weken de tijd om alle materialen te bestuderen. So take your time.

Extra bonussen:

1) Een Facebookgroep waar ik beschikbaar ben voor vragen en waar je je ervaringen kunt delen met anderen. Wees gerust, de inhoud van de groep is uitsluitend zichtbaar voor groepsleden.

2) Een 1-op-1 coachcall met één van de oriëntatiecoaches zodat je niet met vragen blijft zitten.

Virtual assistant iets voor mij? – oriëntatieweek

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.6

Prijs: €22,31

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest