Opleiding Allround Eventmanagement (evenementen organiseren)

Opleiding Allround Eventmanagement (evenementen organiseren)

Prijs: €3.650,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Ben je op zoek naar een korte maar complete opleiding eventmanagement? Een opleiding die álle aspecten die bij het organiseren van evenementen komen kijken uitgebreid behandelt? Een ‘hands-on’ opleiding, met tal van tips, tools, checklists, diverse formats en bruikbare voorbeelden rechtstreeks uit de praktijk?

En ben je op zoek naar een frisse blik op het vak en inspirerende voorbeelden van events met een prikkelende rode draad en thematiek? Heb je behoefte aan meer creativiteit en concrete middelen om tot vernieuwende concepten te komen? Concepten die de doelgroep van uw events echt boeien, raken en in beweging zetten?

Dan is dit combinatiepakket iets voor jou! Je volgt dan 4 modules:

Module 1: Effectief Eventmanagement (2 dagen & studieboek)

Een tweedaags programma waarbij de organisatie van een event van A tot Z aan bod komt. Alle aspecten die bij het organiseren van evenementen van toepassing zijn worden behandeld. Van het voorbereiden van het event tot in detail, het maken van een waterdichte begroting en een overzichtelijk draaiboek tot het inzetten van ‘triggerende’ sprekers, uitnodigend entertainment, verrassende culinaire verzorging en stijlvolle, eigentijdse inrichting.

Met veel tips, tools, checklists en planningsformats om het project structuur te geven en het overzicht te bewaken. Een stevige houvast! (Module ook apart te boeken)

Module 2: Meeting Design (1 dag & studieboek)

Bewust nadenken over de opzet van een prikkelend congres is een vak apart. Deze module bied je een raamwerk om je aanpak aan op te hangen en een content neer te zetten die de deelnemers echt bereikt en ‘raakt’. Deze dag gaat over het écht binnenkomen bij de doelgroep. Diepgang toevoegen die de relevantie voor de eventgast verhoogt. Een stukje ‘magie’ toevoegen aan het event. (Module ook apart te boeken)

Module 3: Techniek? Help! – grip op eventtechniek (1 dag)

Techniek is vaak de drager van je boodschap. Maar het meest lastig om goed grip op te krijgen. Wat zijn de beste inhoudelijke en budgettaire audiovisuele keuzes voor jouw event? Waar moet je op letten bij het inhuren van techniek en hoe kun je offertes leren ‘lezen’ en vergelijken? Wat zijn de laatste interactie bevorderende nieuwtjes? Deze module slaat een brug tussen eventmanager en techniek en technici.

Denk aan compatibiliteit, een technisch draaiboek een productiedoorloop. Voorkom verrassingen en krijg grip op techniek! (Module ook apart te boeken)

Module 4: Creatieve Eventconcepten (2 dagen)

Deze module neemt je mee (dag 1) in de wereld van creativiteit: Hoe wek je creativiteit op? Welke technieken en methoden zijn hiervoor? En hoe kunnen de verworven creatieve vaardigheden nu ingezet worden (dag 2) om tot succesvolle, aansprekende en doeltreffende eventconcepten te komen? Hoe kom je tot een titel en rode draad voor een event en hoe kan deze rode draad in alle onderdelen van het event worden verweven?

Een inspirerend programma dat je leert brainstormsessies optimaal te faciliteren om patroon doorbrekende ideeën te genereren.

Opleiding Allround Eventmanagement (evenementen organiseren)

Prijs: €3.650,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest