Effectief Leidinggeven

Effectief Leidinggeven

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.1

Prijs: €995,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

De training ‘Effectief Leidinggeven’ is bedoeld voor (startende) leidinggevenden of medewerkers met leidinggevende aspiraties.

Resultaat van dit programma is zelfinzicht (Ik als leider), kennis over de belangrijkste vaardigheden van het vak en tips en tricks om jouw effectiviteit als leidinggevende te vergroten.

In 4 workshops komen onderwerpen als bijvoorbeeld Persoonlijkheidsprofielen, Situationeel Leidinggeven, Kwaliteiten en Feedback en Communicatie aan bod. Tijdens deze workshops zal naast de inhoudelijke kennis over deze onderwerpen ook nadrukkelijk de vertaling naar de dagelijkse praktijk worden gemaakt. Ook zal er aandacht zijn voor actuele thema’s zoals sturen op afstand en managen in crisis/verandering.

De workshops zijn online en duren 3 uur. Iedere deelnemer ontvangt een persoonlijke DISC Talentenanalyse en 360 graden feedback. Van de deelnemers zal worden gevraagd om tussen de workshops door verwerkingsopdrachten te maken.

Het programma wordt afgesloten met een 1-op-1 online coachsessie van een uur waarbij een persoonlijk vraagstuk ingebracht wordt.

De training wordt gegeven door Belinda Buskermolen. Belinda heeft zelf jarenlange ervaring (15+ jaar) op het gebied van leidinggeven in verschillende dynamische omgevingen. Zij neemt deze (leer)ervaringen mee in de training en weet in praktische zin hoe het is om de schoenen van een leidinggevende te staan.

Deze training wordt aangeboden door TalentFirst. Er zijn 4 startmomenten per jaar om deze training te volgen. 

Ingeborg

Effectief Leidinggeven

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.1

Prijs: €995,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest