Leidinggeven basis klassikaal

Leidinggeven basis klassikaal

Deze cursus wordt beoordeeld met een 10.0

Prijs: €999,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Meer uit uzelf en uw team halen? Beter communiceren en hierdoor mensen makkelijker meekrijgen in uw organisatie? Word beter als (aankomend) leidinggevende. Ontdek hiervoor uw eigen leiderskwaliteiten en valkuilen. Volg de training Leidinggeven basis van BTR trainingen.

Dit levert de training u op
Na de training Leidinggeven basis stuurt u uw team beter aan. Dankzij uw manier van communiceren maakt u medewerkers enthousiast om mee te gaan in uw plan. Ook laat u ze hierdoor meer uit zichzelf halen. U wisselt hiervoor makkelijk de stijl van leidinggeven, omdat u meer inzicht hebt in uw eigen rol en kwaliteiten. Kortom, u groeit als leidinggevend en als mens.

Zo werkt uw training
Vooraf zet u voor uzelf en ons een aantal zaken op papier, waarmee we samen uw persoonlijke leerdoelen in kaart brengen. Tijdens de training gaat u vooral veel oefenen met situaties waar u in de praktijk tegenaan loopt. U werkt hiervoor met rollenspellen en gesprekken in de groep. Ook in uw eentje werkt u aan uw leerdoelen en kwaliteiten.
Aan het eind van de training schrijft u uw persoonlijke actieplan. Daarin zet u hoe en wanneer u de trainingskennis gaat gebruiken.

Wat leert u?
– stijlen van leidinggeven
– stijl aanpassen aan situatie, team en medewerkers
– draagvlak kweken door opbouwende communicatie (informatie geven, onderhandelen, overdragen, inspireren en advies inwinnen)
– aansturen en enthousiast maken
– teamopbouw en leidinggeven
– begeleiden en feedback geven
– gesprekken houden

De inhoud van de training Leidinggeven basis passen we eventueel aan op de informatie die u vooraf aan leerdoelen en andere zaken op papier zet.

Ingeborg

Leidinggeven basis klassikaal

Deze cursus wordt beoordeeld met een 10.0

Prijs: €999,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest