Solliciteren en Linkedin

Solliciteren en Linkedin

Deze cursus wordt beoordeeld met een 8.0

Prijs: €300,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Hoe je LinkedIn kan inzetten bij het zoeken naar een baan

Solliciteren is niet eenvoudig. Je moet een geschikte vacature of organisatie vinden, een passend cv hebben en een goede indruk maken tijdens gesprekken. Daarnaast is het verstandig om aandacht te besteden aan je Linkedin-profiel wanneer je aan het solliciteren bent. Grote kans namelijk dat je toekomstige opdrachtgever eerst even naar jouw profiel kijkt voor het sollicitatiegesprek. Bovendien gebruiken recruiters LinkedIn om geschikte kandidaten voor functies te vinden. Tot slot worden veel vacatures (alleen) op LinkedIn aangeboden. Drie goede redenen dus om aandacht te besteden aan dit medium wanneer je aan het solliciteren bent.

In een 1 op 1 sessie met een trainer ga je direct achter de computer aan de slag met LinkedIn. De trainer kan je helpen een persoonlijk profiel op te stellen of je bestaande profiel aan te passen. Ook kan de trainer je uitleggen hoe je geschikte vacatures op LinkedIn kan vinden. Het doel is dat jij na de sessie weggaat met een aangepast profiel op zak of een interessante nieuwe vacature hebt om op te reageren.

Omdat het een individuele sessie is, stemmen we het programma af op jouw wensen. Vaak kunnen we in een uur al veel doen, soms zijn we wat langer bezig. Inhoud en duur spreken we altijd af in overleg.

Mogelijke programma-onderdelen

  • Een profiel aanmaken op LinkedIn
  • Profiel-check
  • Zoekwoorden verwerken in je profiel
  • In contact komen met organisaties via LinkedIn
  • Vacatures vinden via Linkedin
  • Overige vragen die betrekking hebben op dit onderwerp

We hanteren een speciaal tarief van € 125,- voor een sessie van 1½ uur.

Solliciteren en Linkedin

Deze cursus wordt beoordeeld met een 8.0

Prijs: €300,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest