OneNote voor Windows 10

OneNote voor Windows 10

Deze cursus wordt beoordeeld met een 10.0

Prijs: €299,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Tijdens de training OneNote voor Windows 10 leer je de applicatie in te zetten voor het scheppen van orde in je notities en aantekeningen. Tevens leer je om OneNote voor Windows 10 te gebruiken samen met je projectteam.

Om georganiseerd te kunnen werken is het van belang om controle te houden over je notities en aantekeningen. Door de toenemende digitalisering is er een toenemende vraag naar digitale notitieblokken. OneNote is het antwoord van Microsoft op deze vraag. Met OneNote maak en beheer je jouw notities en aantekeningen online op een centrale plek. Daardoor heb je er altijd en overal toegang tot. Tijdens de training OneNote voor Windows 10 leer je de applicatie in te zetten voor het scheppen van orde in je notities en aantekeningen. Tevens leer je om OneNote voor Windows 10 te gebruiken samen met je projectteam.

De training OneNote voor Windows 10 is bedoeld voor gebruikers van Windows 10, die de mogelijkheden van werken met OneNote willen ontdekken.

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training OneNote voor Windows 10. Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? De ervaren trainingsadviseurs van ExplainiT ontwikkelen graag in samenspraak een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.
Notities indelen

Nieuw notitieblok maken
Werken met sectiegroepen, secties & pagina’s
Herstructureren van een notitieblok

Notities toevoegen

Werken met containers
Markeringen/tags gebruiken
Media toevoegen
Documenten toevoegen of koppelen
Audio opnemen
Pen-tool gebruiken
Werken met sjablonen

Samenhang met andere applicaties

Gegevens uitwisselen met Outlook
Afdrukken naar OneNote
Notities in Microsoft Edge
Microsoft Forms Formulieren toevoegen

Delen & samenwerken

Delen van & samenwerken in een notitieblok
Notities beveiligen
OneNote gebruiken tijdens een vergadering

Overige functionaliteiten

Pagina instellingen: kleuren & regellijnen
Paginaversies & versiebeheer
Verwijderde notities
Notities afdrukken & exporteren
Zoekfunctie

Aan de hand van een intake worden je persoonlijke leerdoelen in kaart gebracht. Hierdoor is het voor ExplainiT mogelijk om een gedetailleerd afgestemde training ‘OneNote voor Windows 10’ te verzorgen. Er zal een training ontstaan die nauw aansluit bij je situatie op de werkplek.

Na afloop van de training OneNote voor Windows 10 heb je kennis van de mogelijkheden van de applicatie. Met deze kennis kun je OneNote voor Windows 10 toepassen in de praktijk. Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijk notities opslaan, indelen en vinden. Tevens ben je in staat (gelijktijdig) samen te werken in een gedeeld notitieblok en weet je hoe je OneNote voor Windows 10 kunt gebruiken voor vergaderingen en gesprekken.

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop altijd het officiële ExplainiT certificaat “OneNote voor Windows 10”.

Ingeborg

OneNote voor Windows 10

Deze cursus wordt beoordeeld met een 10.0

Prijs: €299,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest