OneNote

OneNote

Prijs: €425,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Met Microsoft OneNote kunt u uw ideeën, aantekeningen, notities, koppelingen, afbeelding, geluidsopnamen en projecten eenvoudig en gestructureerd vastleggen, beheren en delen met projectteamleden of a

In de cursus OneNote leert u hoe u een Microsoft OneNote-omgeving samen met collega’s (projectteamleden) kunt gebruiken. Tijdens de cursus gaat u direct met het programma aan de slag. Met behulp van oefeningen leert u alles over (het maken van) notitieblokken, het organiseren en zoeken van notities, het exporteren van notities en hoe u notities kunt delen met collega’s.
Cursusmateriaal en lunch zijn bij de cursus inbegrepen.
Wilt u met meer mensen de cursus OneNote volgen? Of heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen de training ook bij u op locatie organiseren.
DoelgroepDe cursus OneNote is bestemd voor iedereen die al met OneNote werkt of gaat werken.VoorkennisGedegen praktijkervaring met Windows en Microsoft Office (bijvoorbeeld Excel, Outlook, PowerPoint, Word) zijn vereist.DuurDe duur van de cursus OneNote is een dag.GroepsgrootteDe maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.CertificaatAlle deelnemers ontvangen na afloop van de cursus een certificaat.

OneNote

Prijs: €425,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest