Verhalend Presenteren

Verhalend Presenteren

Deze cursus wordt beoordeeld met een 10.0

Prijs: €695,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Je geeft met regelmaat belangrijke presentaties voor klanten, relaties en collega’s. Daarnaast heb je al enige ervaring met het geven van presentaties en afhankelijk van de omgeving en toehoorders gaat het geven van presentaties je goed af. Je realiseert je ook dat het geven van presentaties belangrijke momenten zijn waarin je een blijvende indruk achterlaat. Wil je echter presentaties geven die het verschil maken en waarbij je toehoorders op het puntje van hun stoel gaan zitten? Wil je leren hoe je presentaties in minder tijd kunt voorbereiden? Dan is deze ééndaagse training “Verhalend Presenteren” een waardevolle investering.

Iets voor jou

De training “Verhalend Presenteren” is bestemd voor de gevorderde presentator die met regelmaat zowel intern als extern presentaties geeft en daarin het verschil wil maken.

Resultaat

Na de training “Verhalend Presenteren” heb je geleerd hoe je sterke speeches en presentaties kunt geven. Je leert in een korte tijd speeches en presentaties in elkaar te zetten. Daarnaast ben je in staat presentaties te geven die impact maken en je neemt het publiek mee in je verhaal. Een dag die je de nodige bagage geeft om boeiende speeches en presentaties te geven.

Programma

Dag 1

09:30 Start training

  • Er was eens… Waarom verhalend presenteren meer impact maakt!
  • Het opzetten van een sterke speech en een mooi verhaal.
  • De essentie en kernonderdelen van een pakkende presentatie.
  • Hoe maak je een verhaal met impact.
  • Eye Candy: contact maken en houden met het publiek.
  • Presenteren met lef: presentatievormen en variaties.
  • Wat vertelt je verbale en non-verbale communicatie?
  • Grand dessert: een triest einde of het moment suprême.
  • Voor na de training: het opstellen van een persoonlijk presentatieplan.

17:00 Einde training

Werkwijze

Stap 1. Je start met een intake

Voorafgaand aan de training vindt een online intake plaats. Je kunt er tevens voor kiezen om je intake telefonisch toe te lichten. Op basis van de intake delen wij je in bij een trainingsgroep met overeenkomstige achtergrond, leerdoelen en aandachtspunten.

Stap 2. Je volgt een inspirerende en interactieve training

De training “Verhalend Presenteren” kenmerkt zich door een inspirerende inleiding, gevolgd door praktische inzichten en praktijkgerichte opdrachten. Plenaire sessies worden afgewisseld met het uitwerken van opdrachten in subgroepen. Het trainingsprogramma is zo opgezet dat je met en van elkaar leert.

Stap 3. Een jaar lang toegang tot je Online Learning Platform

Vanaf je eerste trainingsdag bieden wij je de mogelijkheid om ondersteuning te krijgen bij het in de praktijk brengen van de kennis en inzichten die je opdoet tijdens de training. Middels het Online Learning Platform, jouw persoonlijke leeromgeving, kun je op de momenten dat het jou het beste uitkomt leren. Via de YEARTH app, je tablet of computer kun je artikelen lezen, extra informatie aanvragen, maar ook ondersteuning ontvangen van je trainer.

Over je trainer

De training wordt gegeven door een ervaren presentatie trainer. Onze trainers zijn mensen met een gedegen opleiding en ruime praktijkervaring. Ieder binnen zijn of haar specialisatie. Door hun jarenlange ervaring begrijpen zij wat er leeft binnen jouw vakgebied. YEARTH trainers kenmerken zich door hun aanpak; positief confronterend, sterk analytisch, gedragsspecialisten, wars van trucjes, een flinke dosis praktijk- en trainerservaring en een focus op samen met deelnemers het hoogst mogelijke resultaat behalen.

Verhalend Presenteren

Deze cursus wordt beoordeeld met een 10.0

Prijs: €695,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest