Timemanagement

Timemanagement

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.7

Prijs: €995,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Menig professional is weleens naar een training Timemanagement geweest of heeft er op zijn minst het een en ander over gelezen. Om daarna met veel enthousiasme alle aangedragen ‘tips en tricks’ toe te passen, om na twee maanden toch weer te vervallen in het oude vertrouwde ritme. Wat als wij je een training Timemanagement voorleggen die kijkt naar je persoonlijke gedragspatronen? Een training die niet uitgaat van wat iedereen hoort te doen, maar die uitgaat van jouw manier van doen. En vanuit dat perspectief je aantoonbaar effectiever laat functioneren.

Iets voor jou

De training ‘Timemanagement’ is bestemd voor iedereen die meer rendement en voldoening uit een werkdag wil halen en daardoor ook betere resultaten boekt.

Resultaat

Na deze praktische en inspirerende training heb je geleerd hoe je een optimaal productiviteitsritme creëert. Je hebt volledig overzicht en controle over je werk gekregen. Rust in je hoofd, minder druk en stress. Je haalt aantoonbaar meer rendement uit een dag. Een optimale werk-privébalans en meer focus. Je hebt geleerd om bewust te communiceren tijdens kritieke momenten. Kortom, je krijgt er meer voldoening en succes voor terug.

Programma

Dag 1

09:30 Start training

 • Is tijd te managen? Een introductie van timemanagement.
 • GAP-analyse van je ontwikkeling: waar sta je nu, waar wil je staan en hoe kom je daar?
 • Waar laad je van op en waar loop je van leeg? De balans tussen energiegevers en -vreters.
 • Je gedachtes bepalen je gedrag: inzicht in je (belemmerende) gedachtepatronen.
 • Prioriteiten stellen en kiezen voor kwalitatieve tijdsbesteding.
 • Voor de tussenliggende periode: het uitwerken van actiepunten.

17:00 Einde training

Dag 2

09:30 Start training

 • Afrekenen met tijdverspillers en verstorende zaken.
 • Positieve vs. negatieve stress: het menselijk brein en optimale prestatie.
 • Vergroot je invloed: succesvol omgaan met uitdagende of stressvolle situaties.
 • Cirkel van mogelijkheden: sturen van je tijd en effectief verwachtingsmanagement.
 • Helder en daadkrachtig communiceren in kritische situaties.
 • Na de training: het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan.

17:00 Einde training

 

Werkwijze

Stap 1. Je start met een intake

Voorafgaand aan de training vindt een online intake plaats. Je kunt er tevens voor kiezen om je intake telefonisch toe te lichten. Op basis van de intake delen wij je in bij een trainingsgroep met overeenkomstige achtergrond, leerdoelen en aandachtspunten.

Stap 2. Je volgt een inspirerende en interactieve training

De tweedaagse training “Timemanagement” wordt verspreid over een periode van twee weken gegeven. Het trainingsprogramma kenmerkt zich door inspirerende inleidingen, die gevolgd worden door theoretische inzichten en praktijkgerichte opdrachten. Plenaire sessies worden afgewisseld met het uitwerken van opdrachten in subgroepen. Het trainingsprogramma is zo opgezet dat je met en van elkaar leert.

Stap 3. Een jaar lang toegang tot je Online Learning Platform

Vanaf je eerste trainingsdag bieden wij je de mogelijkheid om ondersteuning te krijgen bij het in de praktijk brengen van de kennis en inzichten die je opdoet tijdens de training. Middels het Online Learning Platform, jouw persoonlijke leeromgeving, kun je op de momenten dat het jou het beste uitkomt leren. Via de YEARTH app, je tablet of computer kun je artikelen lezen, extra informatie aanvragen, maar ook ondersteuning ontvangen van je trainer.

Over je trainer

De training wordt gegeven door een ervaren gedrags- en effectiviteitsspecialist. Onze trainers zijn mensen met een gedegen opleiding en ruime praktijkervaring. Ieder binnen zijn of haar specialisatie. Door hun jarenlange ervaring begrijpen zij wat er leeft binnen jouw vakgebied. YEARTH trainers kenmerken zich door hun aanpak; positief confronterend, sterk analytisch, gedragsspecialisten, wars van trucjes, een flinke dosis praktijk- en trainerservaring en een focus op samen met deelnemers het hoogst mogelijke resultaat behalen.

Timemanagement

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.7

Prijs: €995,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest