Vergaderen Nieuwe Stijl

Vergaderen Nieuwe Stijl

Deze cursus wordt beoordeeld met een 8.2

Prijs: €695,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Voor velen is vergaderen een belangrijk onderdeel van hun functie. Maar het is, laten we eerlijk zijn, niet altijd een pretje. Alleen al in Nederland geven wij jaarlijks tussen de 12 en 18 miljard euro uit om inzicht te krijgen en te geven in elkaars denken en doen. Zo’n investering van tijd en geld roept automatisch een vraag op: hoeveel rendement halen wij nu eigenlijk uit onze vergaderingen? Krijgen wij het optimale resultaat uit onze bijeenkomsten? Idealiter willen we dat de deelnemers van een vergadering actief participeren en een proactieve bijdrage leveren: dit noemen we vergaderen in Nieuwe Stijl. Hier komen ook de hedendaagse uitdagingen rondom online en hybride vergaderen bij kijken. In de training ‘Vergaderen Nieuwe Stijl’ leer je hoe vergaderen slimmer en leuker kan, met gegarandeerd meer rendement.

Iets voor jou

De training ‘Vergaderen Nieuwe Stijl’ is bestemd voor directieleden, managers en teamleiders die met regelmaat vergaderen en dit effectiever en efficiënter willen doen. Ook met oog op de nieuwe tijdsgeest.

Resultaat

Na deze training heb je inzicht in de diverse processen voorafgaand, tijdens en na afloop van een vergadering. De unieke training ‘Vergaderen Nieuwe Stijl’ die vele voorgangers bestempelen als uiterst leerzaam en hilarisch. Met enige opluchting vertelden zij dat vergaderen eindelijk ook leuk, resultaatgericht en inspirerend kan zijn.

Programma

Dag 1

09:30 Start training

  • GAP-analyse, hoe vergader je nu en hoe zou je idealiter willen vergaderen?
  • Voorbereiding van je vergadering, een goed begin is het halve werk.
  • Van reactief naar proactief, bereik actieve participatie tijdens je vergadering.
  • Commitment, actiepunten en evaluatie: het effectief afsluiten van je vergadering.
  • Na de training: opstellen van een persoonlijk vergader-/ontwikkelingsplan.

17:00 Einde training

Werkwijze

Stap 1. Je start met een intake

Voorafgaand aan de training vindt een online intake plaats. Je kunt er tevens voor kiezen om je intake telefonisch toe te lichten. Op basis van de intake delen wij je in bij een trainingsgroep met overeenkomstige achtergrond, leerdoelen en aandachtspunten.

Stap 2. Je volgt een inspirerende en interactieve training

De eendaagse training “Vergaderen Nieuwe Stijl” kenmerkt zich door inspirerende inleidingen die gevolgd worden door theoretische inzichten en praktijkgerichte opdrachten. Plenaire sessies worden afgewisseld met het uitwerken van opdrachten in subgroepen. Het trainingsprogramma is zo opgezet dat je met en van elkaar leert.

Stap 3. Een jaar lang toegang tot je Online Learning Platform

Vanaf je eerste trainingsdag bieden wij je de mogelijkheid om ondersteuning te krijgen bij het in de praktijk brengen van de kennis en inzichten die je opdoet tijdens de training. Middels het Online Learning Platform, jouw persoonlijke leeromgeving, kun je op de momenten dat het jou het beste uitkomt leren. Via de YEARTH app, je tablet of computer kun je artikelen lezen, extra informatie aanvragen, maar ook ondersteuning ontvangen van je trainer.

Over je trainer

De training wordt gegeven door een ervaren organisatieadviseur/communicatietrainer. Onze trainers zijn mensen met een gedegen opleiding en ruime praktijkervaring. Ieder binnen zijn of haar specialisatie. Door hun jarenlange ervaring begrijpen zij wat er leeft binnen jouw vakgebied. YEARTH trainers kenmerken zich door hun aanpak; positief confronterend, sterk analytisch, gedragsspecialisten, wars van trucjes, een flinke dosis praktijk- en trainerservaring en een focus op samen met deelnemers het hoogst mogelijke resultaat behalen.

Vergaderen Nieuwe Stijl

Deze cursus wordt beoordeeld met een 8.2

Prijs: €695,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest