MS Word Gevorderde training

MS Word Gevorderde training

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.4

Prijs: €345,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Microsoft Word Gevorderde training – 1 dag

Werkt u regelmatig met het programma Microsoft Word en wilt u gebruik maken van ingewikkelde functie binnen Word. Westhaghe Training & Advies raadt voor u de Word Gevorderde training aan. De training gevorderde training in Microsoft Word is ingericht om dieper in de wereld van Microsoft Word te gaan waarbij u de nieuwe functionaliteiten van Word ervaart. Leer nieuwe kennis en mogelijkheden in onze Word gevorderde training waardoor u efficiënter met Micrsosoft Word kunt werken.

Voor de Microsoft Word Gevorderde training hebben onze Microsoft Word trainers een lesmethode ontwikkeld die het mogelijk maakt om de geavanceerde functies in Word in slechts 1 dag te behandelen. Het gebruik van het Lint, Thema’s toepassen, Complexe illustraties met SmartArt, Bijschrift bij tabel en/of afbeelding en samenvoegen met records vanuit Word. Deze gevorderd training in Word is bedoeld voor cursisten die meer uit het programma Word willen halen. Door het volgen van deze gevorderd training in Word worden de dagelijkse werkzaamheden in Word een eenvoudige en leuke taak. Natuurlijk kunt u tijdens de cursus vragen stellen buiten de stof om. Voorkennis aangaande het besturingssysteem van Microsoft is wel vereist (Windows 2000/XP/Vista/W7/W8) en de training Word basis.

  • Het werken met tabellen
  • Stijlen en thema’s
  • Grafische elementen
  • Quick Parts (Snelonderdelen)
  • Secties en kolommen
  • Verwijzingen
  • Mailings (Afdruk samenvoegen)

Onze Microsoft Word gevorderde training is in verschillende talen en Microsoft Office versies beschikbaar. Heeft u interesse in deze Microsoft Word Gevorderde training bekijk de cursusdata in ons open rooster.

MS Word Gevorderde training

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.4

Prijs: €345,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest