3 tips voor het vinden van de ideale secretaresse

Bent u op zoek naar een secretaresse of PA? Wij vertellen u graag hoe u de “ideale secretaresse” kunt vinden.

Plaats een LinkedIn update

Een update delen via LinkedIn met daarin een linkje naar de vacatureomschrijving is de goedkoopste manier om je vacature onder de aandacht te brengen, maar houd er rekening mee dat een status update via LinkedIn maar heel even op uw tijdlijn te staan. Uw bericht zal (helaas) weer heel snel op de achtergrond verdwijnen voor het publiek.

Plaats een advertentie op een algemene vacaturebank

Grote spelers, zoals bijvoorbeeld Indeed posten dagelijks honderden nieuwe vacatures online. Op elke nieuwe vacature die u plaatst ontvangt u soms tot wel honderden cv’s en reacties. Let u hierbij alstublieft heel goed op, want veel van deze cv’s zijn niet altijd ingestuurd door de werkzoekenden zelf, maar automatisch gegenereerd door de vacaturebank zelf.

Plaat uw vacature op een niche vacaturebank

Waar een algemene vacaturebank zich richt op alle doelgroepen: alle functiegebieden, branches en ervaringsniveaus, richt een niche vacaturebank zich voornamelijk op een enkele doelgroep. Zij hebben vaak een betere kennis van de doelgroep, waardoor zij beter en sneller kunnen inspelen op de wensen van kandidaten.

Plaatsing op een niche site is niet gratis, maar het is de kwaliteit waar het uiteindelijk om gaat. Wij hebben het grootste en meest kwalitatieve bereik binnen de doelgroep. Zo komt u snel in contact met de beste kandidaten binnen de doelgroep.

Wilt u de ideale secretaresse snel vinden?

Een vacatureplaatsing kost u slecht € 249,00 ex. btw. Uw vacature kan al binnen 30 minuten online staan!

Wij zorgen voor een correcte vormgeving met foto’s en/of een bedrijfslogo, zodat u optimaal  kunt profiteren van ons grote netwerk. Plaats uw vacature vandaag nog.