Excel 365 Basis – Excel basis / voor beginners – Excel – Excel voor Financials – Draaitabellen in Excel, Excel Draaitabellen – Data Analyse Excel – Draaitabellen

Excel 365 Basis – Excel basis / voor beginners – Excel – Excel voor Financials – Draaitabellen in Excel, Excel Draaitabellen – Data Analyse Excel – Draaitabellen

Deze cursus wordt beoordeeld met een 10.0

Prijs: €1.149,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Excel 365 Basis

Voor een Incompany training cursus Excel 365 Basis bieden wij u een complete oplossing aan. Onze adviseurs helpen u graag bij het in kaart brengen van uw wensen en behoeftes en onze missie is om ervoor te zorgen dat u zo veel mogelijk uit de training haalt. Daarom maken wij ook op maat trainingen die exact op uw wensen aansluiten.

Doelstellingen van een Excel 365 Basis 1 Incompany training zijn:

1. Dat de cursisten, na het volgen van de Incompany training een goed beeld krijgen van Microsoft Excel 365 .
2. Dat de cursisten, na het volgen van de Incompany training zonder problemen de weg vinden in Microsoft Excel 365 .
3. Dat de cursisten in staat zijn de dagelijkse taken uit te voeren gebruik makend van Microsoft Excel 365 .
4. Dat de cursisten gemotiveerd zijn om Microsoft Excel 365 efficiënter te gebruiken.

1. Nulmeting

Vooraf bieden wij kosteloos een telefoongesprek aan met onze Microsoft gecertificeerde trainer (MCT) die tevens Microsoft Office Specialist (MOS) Master is om o.a. het niveau te bepalen en de doelstellingen te bespreken met deskundig advies.

2. Incompany Training

De cursisten krijgen een professionele, theoretische/ praktische Incompany training in het Nederlands of Engels of in het Nederlands met de Engelse Office software (maatwerk) (bij u) op locatie. Eigen praktijkmateriaal aanleveren welke in de training behandeld kan is mogelijk.
Uw organisatie nodigt de cursisten zelf per e-mail uit.
Wij kijken naar de doelgroep en leerdoelen, selecteren in overleg hierop de MOS Master docent(e) en bijpassend lesmateriaal (indien wenselijk).
Ook weekend of avond trainingen en huur van laptops is mogelijk.

3. Evaluatie en afronding

Aan het einde van de Incompany training wordt er geëvalueerd en ontvangt men een certificaat van deelname zichtbaar in het gebruikersprofiel van de cursist via ons LMS systeem of App. Met deze App kunnen alle cursisten van OEM Office ELearning Menu in het LMS het Profiel bewerken en certificaten van deelname downloaden en bekijken.

4. Nazorg

In overleg kunnen 3 maanden lang per e-mail vragen gesteld worden aan de docent m.b.t. de inhoud van de Incompany training.

Excel 365 Basis 1

Excel is wereldwijd het meest toegepaste spreadsheetprogramma en biedt veel mogelijkheden op het gebied van het maken van rekenbestanden maar ook op het gebied van databewerking biedt het veel mogelijkheden

Voor wie

Deze training is uitermate geschikt voor alle eindgebruikers die inzicht willen krijgen in de structuur en werkwijze van Excel

Voorkennis

Om deze training te volgen moet u met Windows kunnen werken. Dat wil zeggen dat u kunt werken met de muis en dat u weet hoe u bestanden opent en sluit. Wanneer u niet over deze vaardigheden beschikt, adviseren wij u een training ‘Wegwijs op de computer’ te volgen.

Aanpak van de training

Tijdens deze klassikale training maakt u kennis met het programma Excel. U leert getallen en datums in te voeren en eenvoudige berekeningen te maken. Het opmaken van werkbladen en cellen is onderdeel van deze training.
Ook het handig selecteren en kopiëren van formules en cellen, en het werken met grafieken komt aan bod. Daarnaast leert u hoe u werkbladen opmaakt en overzichtelijk kunt afdrukken. Aan de hand van het schriftelijke materiaal en oefenbestanden kan aan de docent specifieke uitleg worden gevraagd.

Duur

1 dagen.
De trainingsdagen duren van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Cursusinhoud

Kennismaken met Excel
Excel starten, weergeven en sluiten

Een werkmap maken, openen en opslaan
Werkmappen openen, sluiten en opslaan
Werken met bestanden uit oudere versies

Celwijzer verplaatsen en gegevens invoeren
Tekst en getallen invoeren
AutoCorrectie

Cellen selecteren, kopiëren en verplaatsen
Het Office Klembord
Gegevens transponeren

Werkbladen
Werkbladen selecteren en herbenoemen, invoegen, verplaatsen, kopiëren, verwijderen en verbergen

Berekeningen
Absolute en relatieve celverwijzing
De knop AutoSom

Werkbladen opmaken
Rijen en kolommen invoegen, verwijderen en bewerken
Cellen opmaken, invoegen, verwijderen

agina-indeling en afdrukken
Werkbladen aanpassen aan pagina’s
Kop- en voetteksten
Extra afdrukmogelijkheden

Grafieken
Grafieken kiezen en invoegen
Grafiek verplaatsen, verwijderen en afdrukken

Excel 365 Basis – Excel basis / voor beginners – Excel – Excel voor Financials – Draaitabellen in Excel, Excel Draaitabellen – Data Analyse Excel – Draaitabellen

Deze cursus wordt beoordeeld met een 10.0

Prijs: €1.149,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest