Excel Basis

Excel Basis

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.4

Prijs: €375,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Excel is het meest gebruikte rekenprogramma en tevens het hulpmiddel bij uitstek om op een gebruiksvriendelijke manier tabellen, grafieken en analyses te maken, alsmede om uiteenlopende soorten data o

Naast de trainingen bij u op locatie kunt u onze cursus Excel Basis op een van onze locaties volgen. Tijdens deze cursus van een dag worden alle basisvaardigheden van Excel stapsgewijs en op een begrijpelijke manier uitgelegd, zodat u snel leert wat u in de dagelijkse praktijk nodig heeft. Het door ons ontwikkelde cursusmateriaal, dat bij de cursus is inbegrepen, is na afloop een uitstekend naslagwerk.
U leert alle basisvaardigheden om efficiënt gebruik te kunnen maken van Excel, zoals het snel invoeren van gegevens, het opzoeken van gegevens (sorteren en filteren) en het maken van berekeningen. Daarnaast maakt u kennis met onder andere grafieken. Tijdens de cursus krijgt u een goed inzicht in de manier waarop Excel werkt.
De basiscursus Excel kan in iedere gewenste versie worden gegeven. Het is ook mogelijk om deze cursus in het Engels te volgen. Informeer naar de mogelijkheden.
Na afloop van de basiscursus Excel kunt u een jaar lang zonder extra kosten gebruik maken van onze e-mail helpdesk.
Cursusmateriaal en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.
Heeft u overdag geen tijd om een cursus te volgen, maar ’s avonds wel? U kunt de training Excel Basis óók in de avonduren volgen!

Excel Basis

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.4

Prijs: €375,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest