Praktisch leidinggeven individueel

Praktisch leidinggeven individueel

Deze cursus wordt beoordeeld met een 10.0

Prijs: €999,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Inleiding Training Praktisch Leidinggeven

De training praktisch leidinggeven is gericht op personen die zich willen ontwikkelen op het gebied van hun leiderschapsstijlen. In deze training versterk je onder leiding van een expert jouw professionele vaardigheden waardoor je op inspirerende en effectieve wijze leiding kunt geven. Je verwerft inzicht in je eigen vaardigheden, valkuilen en positie als leidinggevende en beschikt over instrumenten om je rol als praktisch leidinggevende optimaal in te vullen en samen met je team resultaten te behalen.

Wat kan ik verwachten tijdens de training praktisch leidinggeven?

De training praktisch leidinggeven kan uit verschillende onderwerpen bestaan, altijd toegespitst op jouw situatie of de organisatiebehoefte. Vanuit die behoefte stellen wij een training op maat samen. Wij geloven namelijk niet in het principe individual inschrijving en werken uitsluitend met maatwerktrainingen. Hierdoor is het voor iedere deelnemer interessant op zijn of haar eigen niveau en leerbehoefte. Denk niet dat een training praktisch leidinggeven voor jou niet geschikt is, want we kunnen deze zo samenstellen dat ook jij met meer zelfvertrouwen terug de werkvloer op gaat. Onderwerpen die mogelijk aan bod komen tijdens de training praktisch leidinggeven zijn:

  • Je persoonlijke leiderschapsstijl
  • Mens- en resultaatgericht leidinggeven
  • Coachen en delegeren
  • Gespreksvaardigheden voor leidinggevenden (feedback geven en beïnvloeden)
  • Doorbreken van communicatiepatronen
  • Omgaan met weerstand, conflicten en generatieverschillen
  • Inspireren en motiveren van individuele medewerkers en teams
  • Kenmerken van succesvolle teams
  • Teambuilding en samenwerken

Waarom zou ik voor deze training kiezen?

We zullen nooit zeggen dat je na het volgen van een training praktisch leidinggeven geen fouten meer maakt op de werkvloer. Fouten maken hoort tenslotte bij je ontwikkeling als leidinggevende. Deze training biedt je de mogelijkheid om de verschillende stijlen van leidinggeven toe te passen, geeft je inzicht in je eigen persoonlijke leiderschapsstijl en leert jou kennismaken met je eigen kernwaarden, kernvaardigheden, kwaliteiten, valkuilen en rol als leidinggevende. Bovendien creëer je draagvlak voor een effectieve manier van communiceren en werk je aan gerichte coaching om je medewerkers gemotiveerd te krijgen en te houden. Tot slot gaan we met je aan de slag om jou als leidinggevende met constructief lastige situaties te laten omgaan.

Bij BTR Trainingen staan de deelnemers centraal

Jullie leerdoelen en -behoeftes zijn de basis van iedere training die wij verzorgen. We starten met een persoonlijke intake om meer informatie te verzamelen over de precieze leervraag. Op basis daarvan kiezen we één van onze ervaren trainers die expert is op het gebied van praktisch leidinggeven. Vervolgens vindt er een kennismaking plaats tussen de trainer en de deelnemer om de inhoud van de training te bepalen. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat er een klik is tussen de trainer en de deelnemers. Alleen dan kun je het maximale in jezelf naar boven halen. Op basis van het kennismakingsgesprek schrijven wij een adviesvoorstel en gaan we data kiezen waarop de training praktisch leidinggeven plaats kan vinden. In hetzelfde adviesvoorstel maak je ook kennis met onze praktisch ingestelde trainers.

Wat zijn de kosten van een training praktisch leidinggeven?

De kosten van de training praktisch leidinggeven hangen volledig af van de vraag van de deelnemer. Omdat de duur en de inhoud worden aangepast op de organisatie en de wensen van de deelnemer kunnen de kosten verschillen. We schetsen daarom een kostenplaatje tijdens het adviesvoorstel, die we vrijblijvend toesturen nadat jij en de trainer een kennismakingsgesprek hebben gehad. Wil je nou meer weten over de training praktisch leidinggeven? We staan je graag telefonisch te woord om onze unieke werkwijze verder toe te lichten.

Praktisch leidinggeven individueel

Deze cursus wordt beoordeeld met een 10.0

Prijs: €999,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest