Notuleren voor Beginners

Notuleren voor Beginners

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.0

Prijs: €530,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Leer in groepscursus (Utrecht) of in een privécursus voor een of twee personen de basis van het notuleren en alles wat je moet weten over je rol als notulist. De privécursus Notuleren voor Beginners wordt gegeven op de locatie van de Notuleeracademie in Bosch en Duin (provincie Utrecht). De kosten voor de privécursus bedragen € 741,30. Meestal kan er in overleg binnen een paar weken in overleg een cursusdatum worden vastgesteld. De Notuleeracademie is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

De privécursus begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur met een uur pauze voor een externe lunch in een brasserie in Bilthoven. De lunch is bij de cursusprijs inbegrepen.

Om een goed resultaat te bereiken is voor de cursus Notuleren voor Beginners een vooropleiding gewenst op minimaal MBO – niveau.

Cursus Notuleren voor Beginners

De notuleercursus voor beginners is voor jou bedoeld als je geen of weinig ervaring hebt met notuleren en je op korte termijn een cursus wilt volgen. In de notuleercursus voor beginners komen de beginselen van het notuleren aan bod. Er is speciale aandacht voor je rol als notulist. Je oefent het notuleren aan de hand van vergaderingen op video. Als je wilt (leren) notuleren op de laptop, neem je je eigen laptop mee. Tijdens de cursus krijg je tips voor het notuleren op de laptop.

Inhoud van de cursus Notuleren voor Beginners

  • je rol als notulist 
  • de verschillende soorten verslagen
  • het verschil tussen spreektaal en verslagtaal;
  • zaken die wel en zaken die niet in een verslag worden opgenomen;
  • de opbouw van een vergaderagenda;
  • de opbouw van de bespreking van een vergaderpunt;
  • de voorbereiding op het notuleren van een vergadering;
  • een zakelijk samenvattend verslag maken van een eenvoudige vergadering (op film) in een duidelijke lay-out;
  • een actiepuntenlijst en een besluitenlijst maken van een eenvoudige vergadering;
  • tips bij het notuleren op de laptop.

Incompany
De Notuleeracademie komt naar je toe met de cursus Notuleren voor Beginners bij jouw aanmelding van een cursus voor drie tot zes personen op een locatie en een datum die jou schikt. De cursus kost bij drie personen € 1300,- bij vier personen € 1550,-, bij vijf personen € 1800,- en bij zes personen € 2000,-. Deze bedragen zijn exclusief 21% btw. De kosten voor de lunch en de cursusruimte zijn voor de aanvrager. 

Notuleren voor Beginners

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.0

Prijs: €530,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest